lauantai 13. syyskuuta 2014

siskoooo!

Pika ja Indi pääsivät Hipin, Kolan ja Nokin kanssa nauttimaan Husön metsistä. Minun laumani katoili horisonttiin ja Indin napanuora ei venynyt yhtään niin pitkäksi kuin veljensä. Tai no. Veljellä ei taida olla minkään valtakunnan nuoraa tai napaa olemassakaan, sen verran holtittomasti se irtoilee.. ;)

Iikka ja Pikkari ovat kyllä varsin hurmaava parivaljakko. Ne riehaavat yhdessä kuin kakarat ja leikki on tasapuolista, reilua ja rentoa. Kummallakaan ei mene käpy jäähän eikä kumpikaan käytä liian ronskeja otteita takaa-ajoleikeissä. :) Suloiset sisarukset. Pikkari on sisaruksista se prinsessampi hienohelma, joka ei viitsi liata valkoisia sukkiaan - ellei sisko nyt ihan yllytä. Iikka on Rapa-Raija, joka möyrii mudassa ja on noin kolmessa sekunnissa kaatunut, liukastunut, törmännyt oksaan ja samalla sotkenut turkkinsa mutaan päästä varpaisiin. Yhteistä niille on Kiljusen herrasväkeily.


"Minä jonotin geenimyyjäisissä kauneuspisteellä tosi monta kertaa, joten en ehtinyt vilkkausjonoon ollenkaan!" "Ei se mitään veli, koska jonotin vilkkautta niin monta kertaa että menin ihan laskuissa sek... MIKÄ TOI ON?! MIKÄ TOI ON?! JA TOI?!"


1 kommentti:

Mäijy kirjoitti...

Loistava kuvaus Iikasta :D just tollanen hätähousuraparaija