perjantai 24. helmikuuta 2017

Papu treenaa

Lähipäivinä on harjoiteltu Elinan nettipentukurssin tehtävistä sitä, että Papu nousisi korokkeen päälle etujaloilla ja takajalkoja liikuttamalla pyörisi korokkeen ympäri. Ollaan siinä vaiheessa, että Papu nostaa etujalat korokkeelle, mutta takajalkoja en vielä ole saanut naksuteltua liikkeelle. Sen lisäksi on menty tikapuiden/maassa olevien rimojen seassa ja treenattu myös sen avulla takajalkojen hallintaa.

Hallilla on treenattu kahden lelun leikkiä niin, että heitän ensimmäisen lelun ja palkkaan luokse saapuvan pennun toisella lelulla. Aluksi meinasi olla haasteita, kun Papu pureutui hakemaansa leluun, ja innostui kyllä kädessäni olevasta toisesta lelusta, mutta purki innostustaan jäystämällä silmät säihkyen suussaan olevaa lelua. Sain Aikilta vinkin pistää Papun tuoma lelu polven alle "pysähdyksiin" ja liikuttaa kädessä olevaa palkkalelua. Tämä auttoi ja Papu alkoi tuoda lelua ja vaihtaa sitä minun kädessäni olevaan leluun. :) Jes.

Ollaan harjoiteltu myös pariin kertaan pituuden tolpan kiertämistä. Vaikeutta aiheutti maassa istuva kömpelö minä, koska en osannut naksauttaa ja palkata niin, että Papu olisi ymmärtänyt selkeästi, mitä siltä haluan. Kun tajusin nousta seisomaan, alkoi kiertäminen sujua paljon paremmin.

Papu selvästi _rakastaa_ yhdessä tekemistä. Se pinkoo autolta halliin tukka hulmuten ja pyörii väkkäränä ympärillä, kun valmistaudutaan treenaamiseen. Mukavaa on myös se, että Papu vaihtaa näppärästi lelupalkasta nameihin ja takaisin leluun. Voidaan siis saman treenikerran aikana tehdä namipalkkahommia ja leluhommia ilman, että jommankumman arvo katoaa.


--------

Tänään käytiin Mustimirrilän puntarilla. Meinasi leuka loksahtaa rintakehään, kun puntari näytti, että Papu olisi viikossa ottanut 2,3 kiloa massaa ja painaisi nyt 7 kiloa. Korkeus ei kuitenkaan ollut hurahtanut samassa suhteessa, joten matkalla treenihallilta kotiin käytiin toisessa Mustimirrilässä vaa'alla. Tämä vaaka näytti Papun painoksi 5 kiloa, joten ehkä ei sentään olla kerätty viikossa yli kahta kiloa. :D Ruoka maistuu hyvin ja pentu kasvaa, mutta sen pitäisi olla melkoinen pläski, jos olisi 2,3 kiloa painavampi kuin viikko sitten. Eikä se ole yhtään läski - ei tosin onneksi ihan luurankokaan. :)

Papu ja Pika innostuivat treenien päätteeksi kiskomaan yhdessä lelua. PERIKSI EI ANNETA!

Ei kommentteja: