keskiviikko 30. kesäkuuta 2010

IT'S OK!

Toimintakykyni osoittautuisi luonnetestissä varmaan erittäin heikoksi. Vai miten muuten voi selittää sen, että jäin jälleen kerran täysin aivottomana ja puhekyvyttömänä seisomaan, kun venäjää pölöttänyt nainen ei saanut irti ollutta flättiurostaan millään tavalla hallintaan, vaikka jäin seisomaan useiden kymmenien metrien päähän naisen huidottua minut pysähtymään? Siellä minä möllötin hihnassa olevine koirineni, kun nainen juoksenteli koiransa perässä ja huuteli minulle kymmeniä kertoja "IT'S OK!" Koira sinkosi ensin Nokin ympärille häärimään ja siinä ei olekaan ongelmaa, koska Noki suhtautuu iholle säntääviin koiriin ystävällisesti.

Mutta ei helvetti se ole "IT'S OK", että flätti sinkoaa ihan kyselemättä tai mitenkään Kolan elekieltä huomioimatta myös Kolan kimppuun. Toki koira oli ystävällinen, mutta ei se paljon ilahduta, jos oma koira ei kestä luvatta iholle saapuvaa paljon itseään isompaa urosta. >:I

Yritin pitää Kolan selkäni takana samalla, kun ympärillä pomppi hysteerisen aktiivisen oloinen flätti ja IT'S OK:ta huuteleva nainen. Nainen sai nappailtua flättiään niskavilloista, mutta edes tämä ei pysäyttänyt elukan säntäilyä. Naisella ei ollut kerta kaikkiaan minkäänlaista hallinnan hitustakaan koiraansa. Lopulta nainen sai paimennettua (?) koiransa muutaman metrin päähän, joten minä liukenin paikalta. Teki mieleni karjua naiselle, että "IT'S NOT FAKIN OK, YOU GET IT?!" Autolle kävellessäni yritin löytää sanoja sille ilmaisulle, että "koiraa ei hemmetti vieköön pidetä irti, jos sitä ei hallita pienintäkään vähää" ja että "tuossa sadan metrin päässä menee vilkasliikenteinen autotie, urpo".

Ärsyttää, että Kola sai juuri nyt kokemuksen siitä, etten pysty "suojelemaan" sitä vierailta koirilta. Ärsyttää, että nainen hoki its oukeitaan, vaikka tilanne ei todellakaan ollut oukei.

Nainen jäi vilkuttelemaan minulle its oukeitaan, kun marssin paikalta ja mieleni teki karjua.

5 kommenttia:

Partalandia kirjoitti...

Ush, jaan raivosi! Nyt vasta Partasen kanssa olen todella alkanut nähdä punaista tottelemattomien koirien takia (joihin Partiskin toki kuuluu - ja siksi se onkin liinassa). Vanu oli samanlainen kuin Noki: sille riitti kun karkotin tunkeilijan, ja taas mentiin.

Mutta kun tuon rakkaan kovakalloisen räyhäreetun on työllä ja vaivalla saanut jotakuinkin ohituskelpoiseksi, niin totta kai joku urpo menee aina päästämään omansa nillittelemään sille... AARGH!!

Nimetön kirjoitti...

Arrgh. Tiedän tunteen, Raivostuttavaa!! Mulla ihan sama homma, oma uros jotakuinki asiallisesti ohittaa muut narunnokassa, mutta sitte tulee joku "mammam (kuuro)kulta" juoksenteleen ympärille hymisevä muori perässään..

emilia kainulainen kirjoitti...

Niin, Kolalla ei siis ole pienintäkään ongelmaa ohittaa uroksia tai olla vapaana, vaikka uroksia olisi lähelläkin - kunhan urokset eivät puske iholle kyselemättä. Ärsyttää vaan ihan suunnattomasti tuo ajatustapa, että IT'S OK, koska oma koira on kiltti. (Vai onko se edes kiltti, jos ei kerran tottele omistajaansa lainkaan..?) Toisaalta ei tarvita edes sitä, että hihnassa oleva koira ei siedä "kilttejä" iholle puskevia karkulaisia. Entäs, jos tämä hihnassa oleva on juuri saatu opetettua siihen, ettei hihnassa vedetä kuin höyryveturi vieraiden koirien luo? Tai entäs, jos hihnassa oleva koira on erittäin arka ja on saatu juuri luotua koiralle luottamus siihen, etteivät vieraat koirat tule sitä pelottelemaan? Mut kattokaas: ei hätää, koska IT'S OK! >:|

Veera kirjoitti...

Ollaan törmätty monella lenkillä kyseiseen naishenkilöön. Ihan saman It`s Ok kuulin, kun flatti tuli meitä tervehtimään. Olihan se näky kun nainen yritti koiraansa ottaa kiinni, on aika energinen tapaus.

emilia kainulainen kirjoitti...

Teidät minä taisinkin nähdä Leppävaaran urheilupuistossa Eliittikisojen aikana! Olen monta kertaa miettinyt, kun olen ajellut Lintuvaarantietä, että ketkäköhän perrot tuossa tassuttelee. :) Uskomatonta, että se nainen pitää koiraansa irti! Ihan käsittämättömän vastuutonta, kun Leppävaarassa kuitenkin liikkuu autoja eikä naisella ole mitään hallintaa flättiinsä. 8| Lisäksi suututtaa, että hän suhtautuu noin välinpitämättömästi muihin ihmisiin! >:| Täytyypä ensi kerralla ärähtää, jos vielä satun tuohon urpoon törmäämään ja koira on irti. >:(