keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Mikkelin hyppärin loppusuora

Jäi ärsyttämään se pahuksen loppu"suora", johon en kisoissa saanut mitään otetta. Niinpä tänään Maijan kanssa otettiin niskalenkki hyppyhässäkästä. Ja alkoihan se sitten sujua, kun vähän väännettiin. :D

Ensimmäisellä kerralla tehtiin loppusuora Nokin kanssa täysin yllättäen ihan ongelmitta. :O Persjätöt toimi ihan törkeän hyvin, ajoitus oli kohdillaan jne jne jne. Sitten kun kaivettiin videointivälineet esille, sain vielä siihenkin kohtaan yhden onnistuneen, mutta sen jälkeen Noki jostain syystä keksi, ettei loppusuoran toista hyppyä mennäkään takaakiertona. Sitä jouduttiin punnertamaan hiostavassa säässä useita kertoja, kunnes lopulta saatiin taas onnistuminen, johon sitten lopetettiin.

Kolan kanssa paitsi minun vauhtini niin myös Kolan persjättöosaaminen saivat aikaan sen, ettei hommasta meinannut tulla oikein yhtään mitään. Lopulta saatiin kuitenkin onnistunut suoritus, kun karsin loppusuoraa ennen olleen putken antaman vauhdin pois. Hapoilla olleet omat jalat yhdistettynä Kolan edelleen punaisena hyrränneeseen rakettimoottoriin eivät olisi putken kiihdyttävän vaikutuksen kanssa tuottaneet mitään järkevää lopputulosta. 

Treenin loppupäätelmät:
*Nokin persjättöihin voi luottaa. Se ei jätä hyppäämättä, vaikka tekeekin persjätön hypylle.
*Kisoissa koko loppusuora kaatui siihen, että otan Nokin rintamasuunta täysin väärään suuntaan osoittaen vastaan. Noki luulee radan jatkuvan ihan muualle kuin mihin se jatkuu. Oma moka. Yllättäen. ;)
*Kola ei vielä osaa persjättöjä hypyillä kovinkaan luotettavasti. Se voi epäröimättä kiertää koko hypyn.
*Minun hitauteni yhdistettynä takaakiertoihin, joihin Kolan kanssa ei vielä täysin voi luottaa, aiheuttavat melkoisia ongelmia. Joudun saattamaan takaakiertoon, jolloin en ehdi alta pois. Ja Kola ei epäröi hypätä päin. Se tulee kuin höyryveturi, eikä varo yhtään. (Ei tullut videolle, mutta näin todellakin kävi tänään.)

Ei kommentteja: