maanantai 9. heinäkuuta 2012

Miltä nyt tuntuu?

Kola kävi viikonlopun ajan Nokin kanssa mökkeilemässä, joten TAMSKin kisojen jälkeen on relattu (??) kolme päivää. Kolalle on aika Riina Kellmannin fyssaroitavaksi viikon päähän maanantaille, joten siihen asti otetaan aksan kanssa rennosti. Sen verran käytiin tänään aksakentällä, että Kola pääsi tekemään neljä kertaa hyppysuoran minihypyillä. Halusin nähdä ja kokea, että Kolalla on aksaamisen riemu vielä tallella. Ja onhan se. :) :) :)

Hyppysuorasta oli myös se riemastuttava ilo, että ajatus oman rytmityksen vaikutuksista Kolaan vain vahvistuivat. Saan Kolan olemaan irtoamatta ihan kuonon edessä olevaan suoraan putkeen, vaikka alla on kiihdytyssuora - kunhan vaan itse jarrutan omaa rytmiäni. Suorastaan käsittämätön huomio.  Lisäksi Kola ei pelkästään jarruta, vaan se kääntyy hypätessään minua kohti. Wau. Uusi (?) hallintalaite on löydetty.

(En aiemmin tajunnut, mitä se "oma rytmitys" oikein on. Nykyään pystyn jopa kisaradoilla näkemään paikkoja, joissa omaan rytmitykseen kannattaa kiinnittää erityishuomiota. Mutta siitä lisää joskus toiste.)




Niin ja kirjoituksen otsikon kysymykseen: Nyt tuntuu taas hyvältä. :)

Ei kommentteja: