perjantai 4. heinäkuuta 2014

elinan treeneissä

Kirjoittamisen hetkellä jalat tuntuvat edelleen aika pökkelöiltä. Se kertonee, että tämän päivän nollaratatreenit olivat aika juoksupainotteiset. :D ..ja toki se kertoo myös siitä, että treenasin sekä Nokilla että Pikalla.

Pikan kanssa tehtiin vähän lyhyemmän treenivuoron aikana rataa aina esteelle 14 asti. Oltaisiin kyllä menty pidemmällekin, mutta halusin palkata Pikan onnistuneiden keppien jälkeen ja A:ta nyt ei vielä mennä osana rataa.

Pika meni kaiken kaikkiaan kovin näppärästi! Ihan erityisen tyytyväinen olin esteeseen 10, koska Pika lähti kiertämään sitä melkoisen kaukaa lähetettynä ja uskalsin lähteä takaakiertoon lähteneen Pikan luota eteenpäin jopa aikaisemmin kuin Nokin kanssa! Lisäksi puomi sujui hyvin ja kepit myös! Okserikin meni ihan kuin itsekseen, vaikkei sitä olla kai tehty juuri ikinä. :)

Nokin kanssa päästiin omalla vuorollamme rataa esteelle 19 asti. Oikeastaan vaikeinta oli saada rima 17 ja serpentiinin 11-13  rimat pysymään. Juoksin liian lähelle serpentiiniä ja rimalla 17 kerroin käännöksestä liian myöhään. Treenien ihan lopuksi Elina totesi, että ehdin juosta vielä kerran "sen nollaradan" Nokin kanssa. "Muuhun ei oo aikaa, mutta nollana ehdit ton vielä juosta." "Hehe", sanoin minä.

Mutta hittovie! Me juostiin se nollana läpi. Esteellä 26 ehdin miettiä, että jalat hapottaa aivan hulluna ja että tätä pätkää ei olla tehty kertaakaan vielä, vaan nyt mennään ihan oman osaamisen voimin. Käännökset varmasti valuivat etenkin esteellä 27-28, mutta jaksoin kuin jaksoinkin vielä kiihdyttää Nokin oikeaan putken päähän (31) ja pitää juoksurytmiä ja kroppaa vielä esteen 33 ajan sen verran hallittuna, että rima pysyi ylhäällä, vaikka omat jalat kirkuivat armoa. Sen jälkeen tuntuikin, että jos tästä ei vajoa tatamiin tajuttomana, niin hyvä! ;) :D


Ei kommentteja: