tiistai 8. heinäkuuta 2014

kovaakovaa! jälleen :)

Tänään tehtiin Pikan kanssa muistaakseni 5 toistoa. Osumaprosentti neljällä tassulla tasan sata. :) Tehtiin myös ensimmäistä kertaa niin, että A oli osana juoksuympyrää, joka sitten juostiin ihan hurmoksessa kaksi kertaa ympäri palkkaamatta ensimmäisellä A-suorituksella mitenkään. Rata vain jatkui edelleen ja toisen kerran suoritetun A:n jälkeen tehtiin vielä yksi putki ja vasta sitten Pika sai palkan. Ei mitään ongelmia! :) Nyt alkaa olla jo tosi kova luotto siihen, että projektin "päätös" (ihan kirjaimellisestihan tämä projekti ei tule päättymään, vaan jatkuu hamaan tulevaisuuteen) on ihan kulman takana. :) :) :) Sen kunniaksi koostin liki kaikista treeneistä poimituista pätkistä videon, josta näkee, miten homma lopulta eteni.

Koosteesta huomaa, että olen vahvistanut naksuttimen ääntä WAUUUUU HYVVVÄÄÄÄ! -kiljaisuilla ja niillä (ja laimeammilla kehuilla / kehumatta jättämisillä) onkin ollut helppoa ja itselle luonnollista merkata tosi hyvät onnistumiset, huonohkot osumat ja yli loikkaukset. 

Kun selasin läpi lähes kaikki juoksuA:han liittyvät treenivideot, tuli fiilis, että ihanko tosiaan tämä projekti tuli näin helposti käytyä läpi. Videoita oli lopulta hämmästyttävän vähän ja vielä enemmän hämmästytti se, miten nopeasti alussa eteninkään. Alusta puuttuu joitakin pelkän boksin kanssa tehtyjä treenejä, mutta joka tapauksessa siirryin A-esteelle ihan todella pian ja A kohosi täyskorkeaksi ihan hetkessä. Edelleen olen sitä mieltä, että jos vain olisin tiennyt tämän olevan näin vaivaton projekti, olisin epäröimättä opettanut juoksuA:n heti alussa jo Nokillekin. No.. Noki pääsee nyt opiskelemaan juoksuA:n saloja. :)

Tässä ensin tämän päivän treenistä pätkä. Ja sen perässä kooste.

Ei kommentteja: