maanantai 28. heinäkuuta 2014

tyhmä sää.

Joo, ei saa valittaa, kun kerrankin on kunnon kesä. ..ja bla bla bla bla. Saa valittaa. Lupaan valittaa myös talvella, jos on viikko putkeen yli -25C pakkasta. Ugh.

Ja koska sää on mikä on, ei ulkoilemisesta tule oikein yhtään mitään. Puhumattakaan treenaamisesta. Uimassa voisi käydä, mutta siihenkin hauskuuteen tuli ihan uusi näkökulma, kun seurakaverin kultainennoutaja kuoli pari päivää sitten sinilevämyrkytykseen ja Porvoon suunnalla näitä kuolemantapauksia on ilmeisesti useampiakin. Varsinkin Kola juo vedessä ollessaan niin suuria määriä vettä - eivätkä mustavalkoisetkaan tyydy vain uimaan, vaan popsivat vesikasveja/lelujaan ja siinä sivussa vettä - että ei tee mieli uittaa noita vedessä, jossa on pieniäkään määriä mahdollisesti sinilevää.

Hysteeristä? Ehkä. Mutta en luota omaan kykyyni tunnistaa sinileviä, joten uimisen yllä leijuu nyt inhottava epävarmuuden varjo.

"Voi pojat, sängyn läpi pääsee Nariaa.. Mitä TE täällä teette?!"
Pojat eivät sisätiloissa jaksa muuta kuin maata retkottaa paikallaan tuulettimen edessä.

...paitsi Pikkari jaksoi vetää märkähepulin, kun käytin nuo pikaisesti Jakomäessä kahlaamassa ja kotiin palatessa olohuoneeseen tuulettimen eteen pääsi kylmän suihkun kautta.

Onni on lasitettu parveke, jossa nukuttiin mustavalkoisten kanssa viime yö ja nukutaan ensi yökin. Kola taisi nukkua koko yön sisällä ihan omasta vapaasta tahdostaan.


Ei kommentteja: