keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

juoksemassa, jälleen

Tänään vahvistettiin puomin alasmenoa (ja se näkyykin viimeisellä suorituksella! Pika menee kiihdyttäen puomin, kun olen namittanut oikeaa paikkaa hetkeä aiemmin. :) ja tehtiin A:ta jälleen osana ralliympyrää. Ja sen lisäksi otettiin muutama toisto keppejä niin, että alla oli kahden hypyn antama vauhti. Hyvin tuo kokoaa itsensä kepeille. :)

_Onneksi_ Pika irtoaa minusta sivusuunnassa todella rohkeasti, koska muuten minun vauhtini ei olisi riittänyt ohjaamaan A:n jälkeen kolmantena ollutta hyppyä saati että olisin ehtinyt ohjata sen jälkeen olleeseen putkeen. Nyt pystyin juoksemaan itse kauempana sisäkaarteessa, jolloin juoksemani matka oli Pikan matkaa lyhyempi. Mutta sitä en oikein tiedä, miten olisin ehtinyt ohjaamaan mitään käännöksiä, jos sellaisia olisi pitänyt ohjata. Keskityin nimittäin vain siihen, että juoksen täysillä eteenpäin. :D

Nyt ollaan A:n kanssa oikeastaan siinä pisteessä, että jatkossa oppiminen keskittyy paljon enemmän minuun kuin Pikaan. Pitäisi oppia ymmärtämään, miten nopeasti Pika A:n suorittaa. Pitäisi oppia tietämään, mihin ehdin ja mihin en. Pitäisi saada täysin uusi rytmi A:lle omaan kroppaan. ..ei mikään pieni juttu.. Pikan suoritusvarmuus A:lla on todella kova. En edes muista, koska se on viimeksi tehnyt yliloikan. Siitä on useita treenikertoja aikaa joka tapauksessa. :) :) :) :) Jes. Tänään tein muutaman suorituksen pelkällä "bumpperilla" ja sitten viimeisen kokonaan ilman. Pikan osaamiseen luottamisesta kertoo se, että en ehtinyt miettiä tuon viimeisen suorituksen aikana ollenkaan kontaktille osumista, kun oli niin kiire ohjaamaan A:n jälkeen. Vasta lopuksi muistin kysyä Katjalta, että osuiko. No osui. :)

2 kommenttia:

Pikku-Mari kirjoitti...

Tuli hengästys jo pelkästä katsomisesta! Hienot kontaktit!

iinu kirjoitti...

Olipa huippua löytää teidän blogiin! Itsekkin treenailen Ojangossa ja ensi viikosta starttaa sekä 3lk kisaavalla parsonillani että junnu kelpielläni juoksuA treenit! Hyvin havainnollisti sun ja Pikan seuraaminen tätä prosessia.

Miläli tarvitset apupalkkaajaa niin täällä on kohta toinenkin boxi menetelmällä opettava aksaaja ja sen kaksi koekaniinia (ehkä myös itse apupalkkaajan tarpeessa) ;)