sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

MAHin kisat 13.7.2014

Pikachun kanssa käytiin tänään yhden hyppyradan verran testaamassa, miltä kisaaminen mediluokassa maistuu. Ja maistuuhan se. :) Tuomari oli tehnyt jokseenkin käsittämättömän vaikean ensimmäisen radan - jolle me ei siis osallistuttu - joten odotukset ei olleet kauhean korkealla ennen hyppyradan alkua. Radalla olikin tosi kökkö kohta ennen keppejä, johon päädyin tekemään kaksi (!!!!) takanaleikkausta. Rengas oli päin seinää - ihan kuin se ei jo ihan esteenä itsenään olisi tarpeeksi vaikea ykkösluokkalaisille.. Ja loppusuoralla oli pakko tehdä päällejuoksutyyppinen hommeli. Ei tosiaankaan tullut mieleen, että ykkösluokan radoilla tarvitsisi kyseisiä ohjauksia juurikaan. Ja tulipa yksi hyppykin leijeröityä..

Ei vielä ole Pikan tuntumaa niin, että tietäisin, koska se lähtee kaarrattamaan ja koska ei. Niinpä se sitten tosiaankin kaarrattaa parissakin kohdassa. :D Etenkin suoran putken jälkeen se lipeää ihan holtittoman kauas. Ja keppejä ennenkin taidetaan tehdä melkoinen lenkki. Tämä vaatii vielä totuttelua.

Lopputulemana oli voittonolla etenemällä 4,3m/s. :) (Kukaan muu ei tainnut nollaan päästäkään medeissä.) Toivottavasti pian päästään testaamaan osaamistamme myös agilityradoilla. Ensi viikonloppuna joka tapauksessa mennään uudelleen kokeilemaan Mikkelin hyppyrataa.

2 kommenttia:

Jaana kirjoitti...

Olipas komea korkkaus melkoisen haastellisella ykkösten radalla. Hui. Onnea. Enpä ollut tajunnutkaan, että Pika on medi. Onnea siitäkin. Tai miten sen nyt ottaa. Vauhtia varmaan tulee melekoisesti.

emilia kainulainen kirjoitti...

On se onni ja autuus, että tuo jäi kuin jäikin lopulta medirajan alle - vain muutaman millin, mutta kuitenkin. Olisi ollut meidän aksaura aika pitkälti siinä, jos olisi kasvanut sentin, ollut pikkuruinen maksi ja joutunut hyppäämään säkäänsä 20cm korkeampia hyppyjä.