maanantai 4. elokuuta 2014

juoksuA, Noki osa2

Meinasi ihan unohtua pistää blogiin talteen tämä treeni. Muutama päivä sitten siis käytiin tekemässä ihan ekaa kertaa ikinä hieman nostetulla A:lla boksia. Ja Noki se vaan jaksaa yllättää, sillä ei se tarjonnut pysäytystä kertaakaan. Ja lisäksi mahdutti laukkansa ihan hirmuisen hyvin boksiin vähän kovemmastakin vauhdista, vaikka Nokin "luonnollinen" pitkä laukka ei ikimaailmassa tuohon A:lle noin loivassa kulmassa osuisi kolmea kertaa, vaan Noki harppaisi A:n yli kahdella. Mutta kun on sanottu, että boksiin pitää osua, niin sitten siihen pitää kanssa osua! Nii kerta. Ihan vain pari yliloikkaa ja nekin on oma silmä oppinut huomaamaan ja ennakoimaan paljon tehokkaammin kuin Pikan kanssa. :) Tästä jatketaan, kunhan ollaan saatu viikonlopun kisat kisattua.

2 kommenttia:

iinu kirjoitti...

Hienoa että projekti etenee ja hyvältä näyttää!

Meidän projektia voit käydä vilkuilemassa täällä: http://antsepan-turo.blogspot.fi/

Ja edelleen mikäli kimppatreenit ja A:n kanssa säätäminen kiinnostaa niin tarjous on auki :) Mekin varmaan kohta puoliin siirrytään testaamaan kehikkoa A:lla.

emilia kainulainen kirjoitti...

Joo, A:n säätämisen kanssa kyllä mielellään otan apua. :) Mä en päivisin näillä säillä suostu treenaamaan, mutta klo 21 jälkeen tullaan mielellään laskemaan A:ta ja tekemään muutamia toistoja ensi viikosta alkaen. :)