sunnuntai 24. elokuuta 2014

Pikkari ja Pomppari

Sunnuntaipäikkäreiltä heräilemässä koko lauman voimin
Vaikuttaisi siltä, että Pikan kannatti ottaa Kolan hampaasta naarmu kuonoon. Nimittäin tällä hetkellä poikien välinen asetelma näyttää siltä, että Pika tietää paikkansa. Se väistää Kolaa - välillä vähän ylikorostuneestikin - eikä näyttäisi edes harkitsevan Kolan haastamista. Pikan toiminta näyttäisi ruokkivan hyvää noidankehää, sillä Kola on relannut kurinpidon kanssa. Pari viikkoa sitten Pika kyräili useasti päivässä jossain olohuoneen seinustalla, että "TYHMÄ Kola makaat siinä sohvan lähistöllä, en viitti tulla kokeilee ärsyynnytkö, jos kiipeen sohvalle! >:( " Mutta kuononaarmun jälkimaininkeina esimerkiksi juuri äsken Pika nukkui Kolan lähellä sohvan "jalkatilassa", poistui sitten johonkin ja palasi kiipeämään sohvalle Kolan vierestä. :)

Kola on siitä kiitollinen kaveri, että se osaa arvostaa ylikorostunutta väistöliikettä eikä ainakaan tähän asti ole lähtenyt käyttämään tilannetta väärällä tavalla hyväkseen ja kiristänyt sääntöjä entisestään. Ennemminkin päinvastoin se löysää sääntöjä, kun Pika vihdoin ja viimein tajuaa näyttää Kolalle, että You're the BossMan. :)

----

Noki pääsi tänään ensimmäistä kertaa saikulle joutumisen jälkeen kentälle treenaamaan. Voi pojat. Sen pää melkein räjähti onnesta. Juoksutin ensin ihan vaan pitkää suoraa, että pääsisi purkamaan pahimmat turhaumat. Ja sen jälkeen tehtiin polvenkorkuisella A:lla juoksemista. Toimi ihan täydellisesti. Noki ei tehnyt ainoaakaan virhettä, vaikka kierrokset huitelivat jossain kilometrin korkeudessa. (Siis niin korkealla, että se ei _pystynyt_ istumaan ennen A:lle sinkoutumista. Se karjui. Loikki kohti A:ta. Karjui. Loikki kohti A:ta ja takaisin. Karjui. Karkasi jälleen A:lle ja pomppasi takaisin. Ja metelin taustalla minä yritin hokea naurua pidätellen, että "Noki! NOKI. Et mene! Istu. IS-TU. Takas sieltä! NOKI ISTU. ET MENE VIELÄ IS....TU. NO-KI!" :D ) Se tuli jopa putken vauhdittamana ja oli lähellä loikata yli, mutta koska "on sanottu, että pitää osua tohon boksiin, ni sit", sekoili lievästi tassuissaan ja asetti kuin asettikin tassunsa lopulta boksiin ja pois. Mussukka. (Raivoisa karjuva mussukka.)

Ei kommentteja: