keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

hyvää mieltä

Tämän päivän treenien jälkeen olo oli ja on hykerryttävä. Kola teki ihan pirjona hommia, eikä ollut yhtään myrskypilvi - kuten Anna asian osuvasti ilmaisi. Kolasta purskahteli sellainen rakastan-tätä-niin-että-maailmat-räjähtäää! -henki ja se tarttui minuunkin. Noki teki myös hienoa työtä - vaikka juoksikin kontaktista läpi! Ärripurri. Kaiken kaikkiaan kontakteja pitää ryhtyä taas hinkkaamaan.

Treenien jälkeen tuntui siis siltä, että "sehän meni ihan kivasti ja jäipä hyvä mieli!"

...ja sitten katsoin treenit videolta. :D :D

Voi kyynel. Nauroin ääneen, kun katsoin Kolan suorituksia. Noki teki siis kyllä ihan hyvää treeniä ja sen kanssa hommat sujuivat ihan tavalliseen tapaan. Luulin jotenkin, että Kolan kanssakin meni ihan mukavasti. Meni varmaan, jollain henkisellä tasolla. Käytännön reaalimaailman tasolla koko treenit olivat pelkkää sähläämistä ja sekoilua. :D Kola ei kerta kaikkiaan osannut viskikäännöstä. Se ei myöskään hallinnut keppejä. (Siihen pulmaan olen jo tarttunut ja sitä ollaan korjaamassa! Hyvä minä.) Jaakotuskin oli Kolalle ihan outo. Eli oikeastaan ihan kaikki, mitä radalla piti tehdä, jäi sujumatta. :D Ainoa Kolan ehdottomasti jättimäiseksi onnistumiseksi luettava juttu on heti videon alussa. Kola hyppää hypyn, renkaan ja kääntyy putkeen kuin Noki. Siis yhtä tiiviisti ja hallitusti! Wau. Ja se ei ollut ainoa kerta, vaan se teki hienon käännöksen joka kerta tuossa radan alussa!

Anne palkkasi Kolaa jossain kohtaa ja Kola tuli palkalle niin, että rypäisi suoraan kuonolleen ja kynti rintakehällä hiekkaa. Pysähtymättä Kola ponnahti jaloilleen, syöksyi palkalle ja rynni ympäri hallia palkkansa kanssa. Annen kauhistunut ilme ja tokaisu: "Se tosiaan tekee kaiken täysillä", olivat aika hyvin tilannetta kuvaavia. Kola tekee niin täysillä, että välillä vähän pelottaa sen puolesta.Kola antaa kaikkensa ja vielä vähän enemmän:Minulle haasteellisinta oli tänään kääntää kropalla koirat viskikäännökseen. Luotan ihan liikaa tällä hetkellä Nokin käännöksiin, joten ohjaus oli löllö huitaisu. Saman löllön huitaisun tein muutamassa muussakin kohtaa, ja sain siitä piiskaa niin Annelta kuin itseltänikin. Ryhtiliike pitäisi muistaa kaikkien treenien alussa. Äh.

Ei kommentteja: