maanantai 23. huhtikuuta 2012

vitsin tiitiäinen! :)

Nokin kanssa on nyt kai parisen viikkoa pistelty kontakteja kisakuosiin uudelleen. Ensin epätoivon vimmalla ja sitten paremmalla metodilla. Ensin siis lähdin hölmönä teettämään koko puomia, mutta eihän siitä mitään tullut. Noki jämähti milloin mihinkin ja minulta tuli korvista savua. Sitten vaihdoin taktiikkaa. Etupalkka toimii Nokilla ihan äärettömän hyvin, eikä se varasta tai jätä hommaa tekemättä, vaikka etupalkalla ei olisi kukaan vahtimassa. (Esim. kepeillä voin ihan hyvin lähettää Nokin tekemään keppejä etupalkan odottaessa keppien toisessa päässä. Pikku-ukko tekee kepit säntillisesti loppuun asti. Aina.)

Tänään irroteltiin puomista ylösmeno ja alastulo ja pistettiin ne penkkiä vasten nojaamaan. Ensin tein pelkkää alastuloa penkiltä ja se sujuikin ihan yhtä hyvin kuin Ahtialassa. Noki tassutteli taitavana poikana alas asti ja asettui suoraan. Vapautuikin ihan kohtuullisesti. (Ei yhtä hyvin kuin Ahtialassa.) Tämän jälkeen mentiin ylösmenon luo. Jäin seisomaan ylösmenon alkupäähän ja lähetin Nokin suorittamaan "estettä". Ei toiminut niin hyvin kuin olisin toivonut. Noki kääntyi ympäri ja tuijotti synkän turhautuneena. Lopulta sain kuin sainkin Nokin menemään koko puomin. Biletettiin kuin heikkomieliset. Tehtiin vielä muutama toisto pelkkää 2on2off-paikalle asettumista ja kehuin villisti jokaisesta onnistumisesta. Riehuttiin lelun kanssa ja nostatin Nokin kierroksia. Uudelleen 2on2off ja bileet. Ja vielä. Noki alkoi vapautua käskystä hirmuisen hyvin ja oli jotenkin iloisen näköinen. (Inhimillistänkö? En tietenkään. ;) Viimeisenä tehtiin kokonainen oikea puomi niin, että Anu oli palkkaajana puomin jälkeen olleen hypyn takana. Noki kiiti oikeaan paikkaan ja vapautui mainiosti. Tehtiin vielä vihoviimeinen toisto niin, että Noki luuli palkan ehkä olevan Anulla, mutta se oli minulla. Noki ryntäsi oikealle paikalle, heitin lelun sen selän takaa ja vapautin. Täydellinen suoritus. Riehattiin ja leikittiin ja lopetettiin siihen. :)

Mainiota, mainiota! Homma alkaa taas löytää uomiinsa. :) Ja vahingosta viisastuneena kontaktitreenit eivät jää telakalle, kun homma saadaan taas kunnolla pakettiin, vaan treenataan ihan perustreeniä kontakteilla tästä eteenpäin säännöllisesti. ;)

(Ja ettei tulisi väärinkäsityksiä, niin Nokin treenit sisälsivät myös lepohetkiä ja taukoja. Ei tosiaan tehty tuota kaikkea yhteen pötköön. :)

Ei kommentteja: