lauantai 7. huhtikuuta 2012

Kolmas nolla ja kuonot kohti kolmosia

Viikko edellisestä nollasta, ja tässä ollaan jälleen. Uskomatonta. :)

Jo ennen lähtöä tuntui jotenkin tosi rennolta. Ehdin seurailla minien ja medien ratasuorituksia jonkin verran ja totesin, että radalla on kaksi vaikeaa kohtaa: vienti kepeille ja keppien jälkeen olevan renkaan edessä oleva putken väärä pää. Muuten rata oli ansoista vapaa. Päätin puolivalssata Nokin kepeille, koska jo medeissä näytti siltä, että hitaammallakin koiralla valssin pyörittäminen näytti todella tahmealta ja paniikkikiireiseltä. Renkaalta päätin myös erittäin tehostetusti vetää Nokin pois putken väärältä päältä ikään-kuin-puolivalssaamalla. Muuten rata olikin sitten vaan juoksemista. :)

Meidän vuoro tuli ja homma tuntui alusta alkaen jotenkin.. vaivattomalta. Kepeille viennissä totesin, etten tehnytkään ihan sitä, mitä olin ajatellut vaan tein valssin, vaikka olin päättänyt, etten tosiaankaan tee. Erotuksena muiden valssin tehneiden suorituksiin en mennyt kuitenkaan tekemään valssia koiran laskeutumispaikalle, vaan valssasin sivussa, käänsin Nokin kepeille ja hoplaa. Siellä se tikutti menemään ilman pienintäkään epäröintiä. :)

Keppien jälkeen renkaalla puolivalssasin niin vahvasti, että Noki oli hetken kysymysmerkkinä, kun se ei todellakaan ollut menossa putken väärään päähän, mutta ei vielä osannut alkuunkaan myöskään aavistaa, että mihin esteelle pitäisi mennä. Onneksi sain käännettyä ohjauksen vauhdilla oikeaan suuntaan ja Noki lähti suorittamaan putkea juuri sinne mihin pitikin.

Huomenna olisi mahdollista ottaa ensimmäiset kolmosten startit, mutta saa nähdä.. En ole vielä päättänyt, haluanko lähteä kisaamaan noin 80 muun starttaajan kanssa, vai säästänkö kolmosten korkkauksen johonkin vähän pienempiin kisoihin.


Tiitiäistä ei päiväunilta herätettynä paljon naurattanut poseeraaminen ruusukkeen kanssa.


Vähän edustavampi otos.

4 kommenttia:

Partasen emäntä kirjoitti...

Aplodeja! :) :) Mahtava juttu! Tervemenoa kolmosiin. :)

leila kirjoitti...

Onnea! Kakkosiin pääsee aika usein tuurillakin, mutta kolmosiin nousu vaatii jo taitoa. :) Meiltä puuttuu vielä se viimeinen nolla.

Rtuomela kirjoitti...

http://www.youtube.com/watch?v=btPJPFnesV4&ob=av3e

keep on rocking!!

emilia kainulainen kirjoitti...

:D En muistanut ennen lähtöä kuunnella Eye of The Tigeriä, mutta se oli kyllä mielessä kisapaikalla! :D :D