keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Kivikossa

Pika ja Noki pääsivät treenailemaan Anninan ja Kiiton seurassa. Nokin päivän teema olivat takanaleikkaukset kepeille - ja ne alkoivatkin sujua jo ihan tosi hienosti. Pitää vain malttaa odottaa, että Noki saa keppirytmistä kiinni ja lähteä leikkaamaan vasta sitten.

Pikan kanssa treenattiin peruskääntymistä. Se onkin juttu, joka on Nokin kanssa jäänyt aikanaan treenaamatta. Hups.. No, Pika on siinä jotenkin ihan ilmiömäisen hyvä. Se kokoaa askelensa hirmuisen hienosti ja kääntyy siivekettä nuollen ja kiihdyttää jälleen hyvään vauhtiin heti kääntymisen jälkeen. (Oikeasti Pika lienee ihan tavallinen koira peruskäännöksien suhteen, mutta oma kokemukseni Nokin kanssa on niin vahva kontrasti Pikan osaamiseen, etten voi kuin hämmästellä sen kääntymistä.;)

Tehtiin myös muutaman minuutin kontaktikimara, jonka aikana tuli edelleen todetuksi, että ohitse reippaalla vauhdilla liikkuminen ei vielä suju. Pika reagoi liikkeeseeni ihan jo silloinkin, kun kuulee takaansa juoksuaskeleita. Harjoittelua, harjoittelua.. :) Oppimista on kuitenkin tapahtunut, sillä yksin kontaktin suorittaessaan Pika pystyi joka kerralla pysähtymään oikeaan kohtaan, vaikka vauti on kasvanut ensimmäisistä treenikerroista.


Ei kommentteja: