torstai 10. heinäkuuta 2014

pentupaineja

Mökin aurinkoisella pihamaalla ähertää painiottelun kimpussa Taimi 8kk ja Pika 8kk. Kukaan ei ole kertonut Pikalle vieläkään, ettei se oikeasti ole 8kk vaan 1v10kk. Taimi on Pikaa varmaankin liki 10 kiloa painavampi, mutta niin vain dalmis ja perro ottavat toisistaan mittaa erinomaisessa yhteishengessä. Taimi sortuu taistelussa useimmin maahan selälleen retkottamaan ja Pika häärii kita auki ja RÖRRRRR RÖRÖÖRÖÖÖ -ääntä pitäen ympärillä. Välillä Pikakin köllähtää selälleen (ja jatkaa RÖRRRR-ääntä), mutta Taimi ei oikein tajua, että sen kuuluisi tehdä teloitusiskuja maahan sortuneen kaulaa kohden.

Kola on vähitellen mukautunut siihen ajatukseen, että mökin ilmapiiriä pilaa mustapilkkuinen ällötys. Miska menettelee, mutta Taimin kanssa on todellakin ollut nieleksimistä. Sisällä ihan suosiolla pidetään Kola kompostiverkkoviritelmillä erossa Taimista, mutta pihalla koko viiden koiran lauma tulee onneksi oikein mainiosti juttuun. Kola jäykistelee vähenevissä määrin, ja Taimi väistää jäykistelijää tehokkaasti, joten räjähdyksiltä on vältytty.

Nokia puolestaan TODELLAKIN suututtaa tyhmätyhmätyhmä Taimi. Etenkin, jos tyhmätyhmä Taimi painii Pikan kanssa liian innokkaasti. Ja koska Noki on TODELLAKIN suuttunut, sen silmät pullistuvat ja se murisee. ...ja se siitä. Noki-parka. Ei sen auktoriteetti riitä edes pentupilkun käskemiseen eikä edes pentupilkku ota sen hermostumista todesta.

Videon lopussa Kola kohottaa häntäänsä ja henkäisee syvään. Paini loppuu.

Ei kommentteja: