lauantai 5. tammikuuta 2013

Jau:n kisoissa

Tavoitteena oli ylittää kummallakin radalla ensimmäinen hyppy. Päätin jo ennen ratojen näkemistä, että menen kutsumaan Kolaa ekan hypyn taakse ja siten pyrin varmistamaan, että Kola hyppää ensimmäisen hypyn.

Ja sehän toimi. (Ja itse asiassa ekan hypyn takaa kutsuminen sopi kumpaankin rataprofiiliin täydellisesti. :D )

Ekalla radalla lähetän Kolan hypylle huonolla linjalla radan jatkoa silmällä pitäen, ja rima putoaa. Keinulla Kola kiitää kohti ulkoavaruutta, vaikka suhisin minkä keuhkoista irtosi. (Videolla ei kylläkään näy, että keinusta tulisi vitosta, mutta kai siitä sitten tuli, kun lopputulemana on 15 virhepistettä.) Kepeiltä saatiin kielto. Tekeminen tuntui virheistä huolimatta jälleen mukavan sujuvalta ja Kola toimi mainiosti.

Toisella radalla sanoin Kolalle ennen radalle lähtemistä, että tehdään sitten eka hyppy kunnolla. Tehtiinkin. Tehtiin mukavan sujuva virheetön rata ja vihoviimeisen koirakon suorituksen jälkeen selvisi, että viidennellä sijalla ja nollalla saatiin luva. :) Eli nyt puuttuu enää yksi nolla kolmosiin noususta.

Jännittävimmät kohdat nollaradalla olivat takakulman putki ja siitä vedätys kahdelle seuraavalle hypylle, (Kola ei kestä vedätystä kovinkaan hyvin, vaan rimoja alkaa herkästi putoilla.) ja ihan radan lopussa renkaalle vienti (monet koirat kääntyivät putken jälkeen omistajaa kohden ja rengas tuli tosi monelle koiralle aika viime hetkellä silmien eteen).



1 kommentti:

Katja kirjoitti...

Onnea Luvasta. Remun kanssa katsottiin videot ja herran pää kääntyili aina Kolan haukkuessa. Täytyykin ruveta näyttämään Remulle enemmän kisavideoita, kun tarkoitus olis ensi kesänä viimeistään aloittaa meidän yhteinen kisailu.. ;)