torstai 3. tammikuuta 2013

turkkijuttuja

Tänään Pika pääsi näyttämään, mitä turkin alta paljastuu. Anna tuli ystävällisesti auttamaan operaatiossa, sillä olin etukäteisvalmistautunut henkisesti siihen, että tiedossa on verta, hikeä ja kyyneleitä.

Pika kuitenkin yllätti positiivisesti, sillä trimmeri itsessään ei aiheuttanut mitään tunteita käynnistyessään tai iholle painautuessaan. Selän ajelussa Pika käyttäytyi kuin ammattilainen. Jalat aiheuttivat pieniä reaktioita (lähinnä jalkojen nykimistä), mutta dramaattiset MINÄKUOLEN!-jutut jäivät siinäkin kohtaa näkemättä.

Pään osalta Pika sitten olikin edes hieman teatraalisempi. Aivokopan surisuttelu sai aikaan kääntyilyä, vääntyilyä, sätkyilyä, muutamia karjahduksia ja joitakin osterinpuruyrityksiä. Namin avulla Osterin surinakin sitten lopulta unohtui ja naamakin saatiin ajeltua yllättävän pienillä painiotteilla. Trimmin jälkeen mentiin Neron, Nevan ja isojen poikien kanssa ulkoilemaan eikä ulkoilu lyhyessä tukassa aiheuttanut mitään näkyviä reaktioita. Wau. Nyt sohvalla pienen pienellä kerällä nukkuu nakupelle-Pika! Suloinen otus!

2 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Voi miten suloinen Pikasta tuli! <3

allu kirjoitti...

Ihana Pika! Nyt on hiukan sporttisempi tukkakin :D