torstai 10. tammikuuta 2013

Niinulassa jälleen

Tämän päivän treenin osaksi sattui pätkä, jollaista oltiin juuri maanantaina hinkattu Lehtosen Sannan kanssa. Kuinka sopivaa! Ja parasta tässä oli se huomio, että pystyin soveltamaan maanantaina harjoiteltua rytmittämistä aivan tosi mainiosti. Noki ei edes harkinnut putkeen menemistä, kun liikkeeni rytmittyi oikein. Jesjesjesjes! Videon ekat alun pätkät ovat ns. ensimmäinen ja viimeinen suoritus, sillä tehtiin harjoitus vain nuo kaksi kertaa - se kun sujui heti pulmitta. Wau. 8)

Huomasin vasta videota katsoessani, että ensimmäisessä harjoituksessa en käytä mitään muuta käskysanaa lähtöluvan lisäksi. Todella yllättävää. En tosiaankaan suunnitellut tekeväni treeniä ilman ääntä, mutta näköjään ihan oikeasti en hypyillä juurikaan käskyjä käytä - ellei siihen ole jotain erityistä tarvetta. Ja kuinka suloista, ettei Nokikaan sano toisen suorituksen aikana kuin kerran HAU! Ilmeisesti ohjaus on kohdillaan ja Tiitiäinen keskittyy tekemiseen, kun ei ehdi tai tarvitse haukkua. :)

Toinen treenipätkä olikin sitten haastavampi, sillä siinä pääsimme loistamaan kahdella heikkoudellamme - eikä niin kauhean positiivista loistetta, siis.. Noki lähtee takaakiertoon, vaikkei pitäisi, kun en vain osaa ohjata.. On todella kivaa, että Noki on estehakuinen, mutta voisi se vähän vähemmälläkin väännöllä jättää lähtemättä omatoimisesti takaakiertoon. Argh. Tuli vissiin ihan muutama kirosanakin siinä ladeltua treenien ohessa. ;) Lisäksi harjoituslistalle päätyy kääntävä takanaleikkaus. Ei vaan onnistunut millään.

Hyvä mieli jäi silti. Kiva treeni, parempi mieli. :)


Ei kommentteja: