maanantai 14. tammikuuta 2013

päivän onnistumisia

Noki harjoitteli omatoimivuorolla kääntävää takanaleikkausta. Ja sehän alkoi toimia ihan hitsin hyvin muutamalla palkkauksella! Oikea äly ja väläys tuo Tiitiäinen. Rakennettiin siis Niinulan radasta se kohta, jossa koira piti kolmen hypyn jälkeen saada putken "väärään" päähän. Ja hyvin kääntyi, kun vaan tehtiin selväksi, mitä takana leikkaamisen on tarkoitus aiheuttaa Nokin liikkeeseen. :)

Kahden vierekkäin samassa linjassa olevan hypyn treenaaminen jatkuu. Se vaatii toistoja niin minulta kuin Nokiltakin edelleen.

Kola teki mainiosti Maijan kanssa Niinulan hyppy-ympyrätreeniä. Ensin meinasi rima lennellä, kun Maija kiihdytti tekemään rytmityksellä käännöstä, mutta kyllä Kola lopulta sai pidettyä rimat ja käännyttyä. Kola reagoi rytmittämiseen aivan sairaan mainiosti. :) Kun ohjaaja juoksee lujaa eteen tai kiihdyttää liikettään, Kola menee täysillä. Ja kun ohjaaja jarruttaa, Kola jarruttaa.  Jesh!

Pika teki tänään taas putkea ja on siinä jo tosi mestari. Sokeat putkikulmatkin ovat ihan pala kakkua ja minun liikkeeni voi jatkua tai olla jatkumatta. Pika säntää putkeen, koska tietää, että putken jälkeen jostain taivaista putoaa palkkapallo kuin taikaiskusta. Eteen ei tarvitse tosiaan siis viedä palkkaa odottamaan, koska Pika luottaa siihen, että jostain se pallo vain aina ilmestyy eteen pyörimään, kun juoksee putkeen. :D Ja niinhän se tosiaan ilmestyy. Heittokäsi saa olla koko ajan valmiina, kun Pika-mies pinkoo. :) Putki oli tänään hieman mutkallakin jossain kohtaa treenejä, mutta se ei olisi voinut vähempää Pika-kiitäjää haitata. Ei se tainnut edes huomata, että putki oli hieman eri asennossa kuin tähän asti.

Tehtiin myös lyhyesti rimaa ja kontakteja. Pika ei meinannut ensin kyetä tajuamaan, että rimastakin naksutellaan, sillä se irtosi hirmuisen kauas keinun alastulolle pönöttämään, vaikka itse istuin siivekkeen vieressä. :D Teki kuitenkin sitten monta onnistunutta suoritusta niin siivekkeellä kuin keinullakin. :)

Huh. Noinkohan ensi yönä uni tulee, kun koko ilta on vietetty treenaten..

Ei kommentteja: