torstai 3. tammikuuta 2013

terroristin elämää

Pieni Terroristi on todellakin nimensä veroinen.

"Pika!!"

"HEI!"

"NO VOIHAN!"

"..Senkin..!!"

Tämän aamun aikana on syöty kenkää, villatakkia, häkkiä, mattoa, purtu Nokia hännästä ja minun käsiäni...

Onneksi Terroristissa on hyviäkin puolia: Se on oppinut kulkemaan hihnassa lähes ensiluokkaisen hienosti. Se piippasi aamupalansa perään ja söi sen hetkessä alusta loppuun. Se malttoi tänä aamuna odottaa aamupissalle pää.. "PIKACHU!!! Et syö kassia!!" ..aamupissalle pääsyä niin kauan, että ehdin pakata mukaan koko lauman ja pukea päälleni ihan rauhassa. (Huh, nyt se järsii omaa leluaan.)

Tänään Terroristi pääsee hämäävän olen-kiltti-ja-söpö -vaikutuksen luovasta pentuturkistaan. Saa nähdä, mitä turkin sisältä paljastuu ja mikä on tämän espanjanvesikoiran ydin. Ehkä pääsen näkemään alastoman Pure Evil -tyyppisen minihirviön, jolla on jättimäinen kita, pikkuruiset neulanterävät hampaat ja punaisena hehkuvat silmät. Nähtäväksi jää.

--------

Tiitiäisen kanssa jätetään viikonlopun kisat väliin. Se onnistui saamaan suolistonsa sekaisin viime viikonloppuna ja hetken aikaa ehti pelottaa, että Tiitiäisen tarina on luettu alusta loppuun asti, kun parkaraukka oli niin kauhean kipeänä. :( Onneksi hoito auttoi ja suolisto lähti taas toimimaan normaalisti.

Ei kommentteja: