keskiviikko 22. toukokuuta 2013

kontakteja, piii-iitkästä aikaa

Pikan kanssa ei olla tässä kevään työkiireiden (ja Nokin ja Kolan kisakiireiden) takia juuri ehditty treenata. Onneksi loma alkaa 1,5 viikon päästä, joten ryhdytään taas säännöllisesti tekemään lyhyttä treenipätkää. :)

Lupauduin pitämään seuralaisille neljän kerran kontaktiklinikan, joten olihan sitä sitten testattava myös tuolla omalla koe-eläimellä, että miten ihan hirmu monta viikkoa pölyyntyneet kontaktit vielä sujuvat.

Ja hyvinhän ne sujuvat. Sisällä Pika otti etenkin aluksi aika rauhallisesti - tosin vauhti kyllä kasvoi kerta kerralta kovemmaksi ja yksi kameraan tallentumaton suoritus jopa päätyi 1on3offiksi osittain lattialle, kun intoa oli niin paljon. :D Lisäksi pikkumies karjui minulle epäreilua elämäänsä, kun jouduin hieman asettelemaan kameraa uusiksi ja sillä aikaa Pika kipusi laudalle pönöttämään ja joutui sitten tietenkin odottamaan hetkosen, että ehdin reagoida Hänen Pikkuruisuutensa mahtavaan taidonnäytteeseen.

Hyvin tuo kääntää katseensa eteenpäin eikä kuikuile minua selkänsä takana. Kunhan loma vihdoin alkaa, otetaan tavoitteeksi lisätä kentällä oikeilla kontaktiesteillä sitä, että liikun vauhdikkaasti Pikan ohi. Lisäksi otetaan mukaan kokonainen puomin alastulo ja todennäköisesti hyvin nopeasti myös ylösmeno niin, että pistän nousun ja laskun nojaamaan pöydän eri puolille. Ja toki ryhdistäydytään myös muiden esteiden osalta sekä esteen- ja ohjauksenlukutaidon ja eteen irtoamisen puolella.

Alkaisipa loma jo! :)


Ei kommentteja: