torstai 16. toukokuuta 2013

personal trainers Noki&Poika

Kola on hyvin ansaitulla vuorotteluvapaalla Lahdessa ensi viikon loppupuolelle. Niinpä Jakomäen soramontut valtasi tänään kaksikko Mustavalkoinen.

Uimisesta on tullut ilmiselvästi ihan Pikan juttu ja se menee veteen omatoimisestikin etsiskelemään mahdollisia keppiaarteita. Ja sitten jos kepin oikein varta vasten heittää jorpakkoon, niin herra pikkuherra polskahtaa innokkaasti perään. :) Noki on aivan yhtä maaninen uija kuin viime kesänäkin, joten vedessä polski onnellinen kaksikko.

Paluumatkalla osuttiin kohtaan, jossa Noki pistää kuntopiirin pystyyn oikeastaan jokaisella Jakomäen lenkillä. Niin tälläkin kertaa. Noki vetää kyllä sellaista personal trainerin kunto-ohjelmaa Pikalle, että ei voisi olla parempaa. Ensin "lämmitellään" Pika juoksuttamalla ylä- ja alamäkijuoksuna laajaa kaarrosta. Noki on kartturi ja Pika kiitää trainerinsa perässä kuin heikkomielinen. Tänään taisin nauraa ääneen, kun Pika ei pysy Nokin vauhdissa, joten sehän on oiva syy vähän avata sanaista arkkuaan ja mutkassa jos toisessakin karjaista rumasti pakenijan perään.

Lämmittelyn jälkeen hieroskellaan Pikan lihakset pehmeiksi. Hieronta onnistuu mainiosti mättäisiin runttaamalla ja myllyttämällä. Sen jälkeen otetaan vielä lyhyt jälkilämpö ylä-/alamäkijuoksulla.

Jäähdyttely hoidettiin nuuskuttelemalla ja hölkällä.

Hetkeä myöhemmin oppisopimuspentu Pika pääsi toimimaan Nokin personal trainerina. Pika meni minkä kintuistaan pääsi ja Noki ilmiselvästi joutui vähän säästelemään, ettei painelisi pennun ohi. Kummasti siinä tulee oppisopimuspennullakin vipinää kinttuihin, kun perässä kiitää kita avoinna hampaat vilkkuen karjuva Noki. Metsä rytisi, kun Pika ja Noki pistelivät menemään sydämensä kyllyydestä.

Eipä tuon parempaa ketteryystreeniä taida olla olemassakaan. Minä en mitenkään pystyisi toistamaan noin monipuolista kehonhallintatreeniä Pikan kanssa. :D Hypyt, väistöt, käännökset, ylämäet, alamäet, kivet, kannot, puut ja kylkiä tuuppiva Noki tarjoavat varsinaista ammattitason treeniä.

Ei kommentteja: