maanantai 27. toukokuuta 2013

mä sanon viimeisen sanan, ja se on EI!

Noki on parin viimepäivän aikana aivan yhtäkkiä ja yllättäen keksinyt, että Pikalle voi pistää rajoja ja sille voi sanoa EI. Toki Tiitiäinen on yrittänyt muotoilla eitä aikaisemminkin, mutta kiellot on pumpuloitu niin pehmoisiksi, että Pika ei ole varmaankaan edes ymmärtänyt, että sitä yritetään rajoittaa. Ehkä Pikan pentupassi alkaa vihdoinkin olla menossa vanhaksi..?

Tähän mennessä Pika on vienyt Nokilta jokaikisen lelun suusta, jonka Noki on suuhunsa poiminut. Siis kaikki lelut. Pallot. Sukat. Pehmolelut. You name it. Kaikki. Aina. Oikeastaan tässä viime aikoina Noki on ollut jo niin ryytynyt, että se pudottaa lelut suustaan heti, kun Pika ottaa ensimmäiset ponnistuspomput kohti Nokin lelua. Välillä Noki on jaksanut yrittää pitää lelunsa, mutta silloinkin käytössä on ollut vain "pakene tai piiloudu!" -keino. Eli Noki on joko kääntänyt Pikalle selkäänsä ja yrittänyt siten suojella aarrettaan tai sitten napannut lelun ja mennyt sen kanssa johonkin kulman taakse - tosin silloin koko lelusta katoaa ajatus ja pointti, kun lelun tärkein juttu on se, että sillä voi kehuskella muille.

Mutta ihmeiden aika ei tosiaankaan ole ohi. Noki piti tänään puolensa! Eihän se edelleenkään pahasti sanonut eikä käyttänyt fyysistä kieltämistä, mutta se ei myöntynyt Pikan päätökseen ottaa lelu omakseen.


Ei kommentteja: