torstai 9. toukokuuta 2013

Pikachu Piiran tunnilla

Piira tuli pitämään kehonhallintajuttuja Niinulaan. Harjoiteltiin pentujen kanssa sitä, miten istutaan niin, etteivät jalat lenksota sinne ja tänne. Pikan takajalat harottivat jonkin verran sivulle, mutta aika näppärästi sain omilla jaloillani tukemalla Pikan istumaan nätisti ja hallitusti. Osalle pennuista Piira "diagnosoi" vinon lantion, koska istuessa polvet asettuivat eri korkeuksille. Pika istui polvet samalla tasolla ja muutenkin tasapainoisesti. Pikan etutassut olivat istuessa suorat ja kyynärät asettuivat nätisti.

Pika osasi myös ihan mukavasti peruuttaa, kun nameja heitteli etutassujen väliin mahan alle.

Pikalle ehdottomasti vaikeinta tämän päivän treeneissä oli se, että olisi pitänyt olla rauhallinen ja malttaa odottaa. Se olisi todellakin halunnut tehdä jotain "järkevää", tai ainakin riehua siskon kanssa, jos kerran kaikki muu on kiellettyä.

Tästä "treenikerrasta" jäi sikäli hyvä mieli, että Piira ei puuttunut Pikan kroppaan oikeastaan mitenkään. Muutaman kerran kävi sanomassa, että "hyvin sujuu" ja siinäpä se. Ei siis noustu esiin oikeastaan missään mielessä, joten Pikassa ei kai ollut mitään kropanhallinnan kannalta ihmeellistä. Ja hyvä niin. :)

1 kommentti:

Mäijy kirjoitti...

Mua aina välillä nauratti sisarusten anovat katseet toistensa suuntaan "pliis pliis nyt tuu riehuun en kestää sviik sviik" :D