maanantai 14. lokakuuta 2013

2x2, osa1

Päivämäärällä 14.10.2013 Pika aloitti keppitreenit. Onneksi hallille on lyhyt matka, niin on helppo malttaa pitää treenit tosi lyhyinä. Viivyttiin hallilla kaiken kaikkiaan (sisältäen 2x2 -keppiparin etsinnän, putkien ja parin hypyn pois raivaamisen ja Pikan aivonlepuutusvälipalatauon) alle 15 minuuttia ja siitä huolimatta videon loppua kohden näkee, miten Pika selvästi alkaa läähättää enemmän ja enemmän ja treeni käy voimille.

Oli hauska huomata, miten Pika selvästi yhdisti kyllä keppiparin välistä juoksemisen palkkalelun lentämiseen, mutta testasi myös, lentääkö lelu siinä tapauksessa, jos vain juoksee sille paikalle, johon lelu yleensä lentää. :) Virheistäkin oppii, joten erittäin positiivista, että Pika keksi testata myös väärää tapaa.

Pikan toiminnasta huomaa, että sitä on palkattu paljon eteenpäin suuntautuvista tehtävistä, koska se ei pyrkinyt kertaakaan kääntymään minua kohden keppien läpi juoksemisen jälkeen, vaan suuntasi liikettään eteenpäin. Se ei kääntynyt minua kohti edes siinä kohdassa, kun juoksi keppiparin ohi palkkalelupaikalle, vaan tuijotti kiinteästi eteensä ja odotti lentävää palloa. :D Ihku Pika!
Toka treenikerta

Ei kommentteja: