tiistai 15. lokakuuta 2013

päivän viisiminuuttinen

Kurvattiin Pikachun kanssa Mustimirrilään ruokaostoksille ja samalla reissulla käytiin jälleen juoksemassa viisi minuuttia pallon perässä. :) Vasemmalta puolelta keppiväliä päästiin jo ihan tosi nollakulmaan ja etäisyyskin kasvoi tosi hyväksi. Oikealta puolelta Pika meni keppiväliä väärään suuntaan muutamia kertoja, mutta saatiin kyllä siltäkin puolelta sitten kulmaa vaikeutettua, joskaan ei yhtä paljon kuin vasemmalta.

Ajatuksena on hioa tämä ensimmäinen väli niin haltuun, että kaikki mahdolliset lähestymiskulmat on tullut harjoiteltua ihan oikeasti hyvän osaamisen tasolle. Kunhan saan oikean puolen lähestymisen vielä varmemmaksi, ryhdyn kääntämään ensimmäistä keppiväliä keppilinjan mukaiseksi. Ja toinen keppiväli otetaan mukaan tosiaan vasta sitten, kun ensimmäisen kaikki lähestymiset sujuvat ongelmitta. :)

..kuten sanottua jo kertaalleen, onneksi halli on vain muutaman kilometrin päässä, niin sinne viitsii ajella viiden minuutin treenienkin takia.


2 kommenttia:

hhj kirjoitti...

Moikka! Oon tosi innostunut tekemään bannereja oisikko kiinnostunut? Mulla on kanssa pari perroa Hermanni ja Fazer :) Kiva jos vastaisit :)

emilia kainulainen kirjoitti...

Tarkoitatkohan tuota blogin otsikon takana olevaa kuvaa? :) Vai jotain ihan muuta mainoskuvaa sivuille? Yritän pitää sivut mahdollisimman simppeleinä, että sikäli en taida kaivata sivuille mitään "ylimääräistä" :)