torstai 10. lokakuuta 2013

Matkaan, Pikachu!

Hyvä mieli tämän päivän treeneistä! :) Poispäinkääntö ei sujunut Timon treeneissä missään määrin, mutta eipä sitä olla koskaan treenattukaan. Menee siis läksytreeniksi. Mutta muuten tuon pikku karvaisen kanssa pystyy tekemään jo ihan agilityä. :O Se osaa tulla pakkovalssiin, sylkkäriin, viskikäännöskin saatiin taipumaan.

Jostain syystä ihan paras tunne tuli, kun Pika ohjautui takaa leikkaamalla, vaikka oma rytmitykseni oli vähän päin peppulia kerta toisensa perään. Olin siis rynninyt ihan hirveän pitkälle, mutta sinne se Pika vain lähti hyppäämään, kun kerran käskin. Ja se kääntyy leikkauksen ansiosta!! Jotenkin tuo takanaleikkaus on ollut Nokin ja etenkin Kolan kanssa sellainen mörkö, että tuntuu joka kerta yhtä käsittämättömältä, kun Pika irtoaa hypylle ja kääntyy, vaikka minä teen huononkin takanaleikkauksen. Estehakuisuustreeni on selvästi ollut tehokasta, koska Pika ei häiriinny minun liikkeestäni, vaikka jään selän taakse. Jes!

Lisäksi videolle päätyi kirjaimellinen potkuohjaus. :D Joo, ehkä me treenataan se poispäinkääntö kuntoon, ettei tarvitse lähteä koiranpotkintalinjalle. ;)


PikapikaCHU!

Ei kommentteja: