keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Pentu Pentunen juoksee!

Pika on himmaillut puomilla etenemisen suhteen, joten nyt ei olla sitä treenattu kuin apupalkkaajan kanssa. Vauhtia on tullut jonkin verran lisää, mutta ei niin paljon kuin olisi saanut tulla. Niinpä tänään oli ajatuksena treenata madallettavalla puomilla. Ikävä kyllä kävi ilmi, ettei sellaista Ojangossa ole yhdelläkään kentällä. Niinpä tehtiin vauvapuomilla.

Se oli loistava idea! Pikaan tuli kerta rykäisyllä ihan uusi vaihde ja se harppoi laukaten puomin päästä päähän. Oikealle paikalle pysähtyminen sujui lujastakin vauhdista hyvin, mutta muutamia kertoja Pika ennakoi vapauttamiskäskyä. Yhden kerran Pika juoksi puomin sen verran lujaa loppuun asti, että jarrupoljin ei vain enää riittänyt hidastamaan vauhtia riittävästi, joten Pika päätyi 0o4o -tilanteeseen. :D Se teki kuitenkin saman kuin Noki aikanaan ja haroi takajalkansa takaisin puomille. Vapautin ja Pika sai ansaitsemansa palkan.

Ilmeisesti kapea ja korkea puomi on Pikan mielestä aika hurja, joten siirrytään treenaamaan vauvapuomilla joksikin aikaa ja testataan myös ihan litteäksi madallettua isojen poikien puomia. :)

Jesh.

Ei kommentteja: