torstai 5. kesäkuuta 2014

A:lla juoksemassa jälleen :)

Tänään tehtiin Vuokkosilla kuusi toistoa, joista ensimmäinen meni ihan vain sen toteamiseen, että täytyy ruveta vuorottelemaan tässä kohtaa valmiin etupalkan ja minulta lentävän palkan kanssa. Pika nimittäin oli sitä mieltä, että "ei ole ehkä etupalkkaa, en mene täysillä". Toistot 2 ja 3 oli ns. "tavallisia" suorituksia ja ne onnistuivatkin ihan nappiin eikä Pikaa häirinnyt mitenkään, että palkkapallo oli An jälkeen olevan hypyn takana.

4. suorituksella testasin persjättöä ensimmäistä kertaa ikinä. :) Se toimi ihan ongelmitta ja suoritus näytti tasapainoiselta. Seuraavalla suorituksella Pika ottaa kyllä alastulolle kaksi askelta, mutta toinen laukka on tosi lyhyt töpölaukka, joten se ei osu boksiin. Täytynee ehkä kuitenkin vetää boksia ihan hieman ylöspäin, sillä nyt se on niin alhaalla kuin olla voi, joten huipulta pystyy näköjään ottamaan kaksi laukkaa osumatta boksiin. Viimeinen suoritus osuu boksiin kolmella jalalla eli sekin kielii ehkä hieman sen suuntaan, että boksia voisi vetää 10-15cm ylöspäin. Pika joutuu venyttämään huipun jälkeen tulevaa laukkaa niin äärimmilleen, että se saattaa tuntua turhaan vähän hankalalta.

Hyvin tuo kuitenkin näin vähillä toistoilla kesti persjätön tekemisen eikä missään kohtaa tarjonnut ihan puhdasta loikkaa, vaikka toisella suorituksella ei osunutkaan kontaktille.

Ei kommentteja: