sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

kepit kuntoon -projekti alkaa

Pika on nakkimies. Se tykkää leluista ja palkkautuu niistä hyvin, mutta erittäin hyvin se palkkautuu myös nameista. Ajatuksena on nyt liittää keppeihin se mielikuva, että kun ne tekee oikein alusta loppuun asti, saa supernamnamia. Nakkia. Nakki on siitä hyvä superherkku, että siitä kun leikkaa sopivan ison palan, sen voi heittää "lelupalkkana" keppien eteen. Näin ei tule epähuomiossa liittäneeksi keppien suoritukseen sitä, että minä juoksen aina yhtä matkaa keppien päähän asti ja kädestä saa palkan. "Pakotan" Pikan hakemaan keppejä ja lisään häiriöesteitä (erityisesti putkia) lähistölle - ja nakkia saa vain, kun löytää kepit häiriöistä huolimatta.

Ollaan ehditty tehdä keppejä vasta hillittömän vähän. Niinpä tänään oli hieno saavutus, kun tehtiin keppejä "radan" osana. Seitsemän esteen jälkeen tulleet kepit sujuivat ihan hyvin, jos linjasin Pikan pois ihan täydestä avokulmasta. Sisäänmenoja täytyy siis myös vahvistaa hurjasti.

Kesän projekteja on nyt siis kaksi: A ja kepit. Onneksi kumpaakin kannattaa treenata lyhyillä täsmäiskutreeneillä, joten suunnitelmana on kurvata joka päivä tekemään 5-8 toistoa niin, että joka toinen päivä tehdään A:ta ja joka toinen päivä keppejä. Tänään oli keppipäivä, joten huomenna tehdään A:ta. :)

Ei kommentteja: