tiistai 17. kesäkuuta 2014

juoksuA:n kimpussa jälleen

Indin, Hipin ja Maijun seurana mentiin tänään palauttelemaan lyhyen aksatauon jälkeen juoksuA:ta. Ensimmäinen suoritus unohtui videoida, mutta kaiken kaikkiaan tehtiin siis viisi A:n juoksuttamista. Ensimmäisellä istumasta aika läheltä A:ta, sitten kaksi vähän kauempaa niin, että palkka oli hypyn takana. Sen jälkeen putken vauhdilla ja niin, että palkka oli hyppy-suora putki -etenemän takana ja sitten hyppy-putki-A-hyppy-putki -sarjana. :) Kaikilla suorituksilla tuli osuma, joskin ensimmäisellä toinen etutassu jää boksin ulkopuolelle. Hyvin Pika kuitenkin kesti sen, että etupalkka siirtyi todella paljon kauemmas kuin missä se tähän asti on ollut.

Tehtiin myös pakkovalssi/valssi -treeniä. Oli valssin ajoitus snadisti hukassa ja Pikalle muurilla tehty tiukka valssi aika uusi tuttavuus, kun kääntyi sen useampaankin kertaan väärään suuntaan.



2 kommenttia:

Pallero kirjoitti...

Cool toi sun kommentoiva kamera...:D

emilia kainulainen kirjoitti...

Kommentoiva/komentava kamera on ihan paras toiminto! :D Ja hyvin ehtii allekirjoittanutkin kommentoida napakasti "JOOJOO"-tyylillä kameran käskytystä. ;)