lauantai 6. huhtikuuta 2013

pika pikkarainen treenaa

Käytiin Pikan kanssa tekemässä vähän aksaa tälle viikolle, kun maanantain treenit jäivät pääsiäiskisojen takia väliin. Ajatuksena oli treenata ihan vain suoralla etenemistä niin, että minä juoksen mukana. Koska mukana ei ollut ketään apukäsinä, suunnittelin lähdön niin, että mutkaputken/sokean putkikulman aikana saan sen verran etumatkaa, että pääsen vedättämällä katsomaan, lukeeko Pika esteitä vai juokseeko siivekkeiden ohi jalkojeni perässä.

Sattumaa tai ei, oikea puoli oli jälleen vaikeampi. Videossa näyttää siltä, että jostain syystä taisin olla oikealta puolelta ohjatessa myös paljon kauempana sivusuunnassa siivekkeistä, joten siitä saattaa löytyä perustelu, miksi Pika kaahasi täysin hypyistä ohi. Saatiin kuitenkin sekin puoli sitten lopulta sujumaan, kun tehtiin vähän lyhyemmissä pätkissä etupalkalla ja edettiin sitä kautta mutkaputki-hyppy-hyppy-putki -kokonaisuuteen. Vasemmalta puolelta ohjatessa ei tarvinnut etupalkkaa, vaan Pika hakee todella hienosti koko ajan eteenpäin eikä jää haikailemaan minun liikkeeni perään.

Kokeilin muutaman kerran myös mutkaputken jälkeen pakkovalssia. Hyvin sekin sujui. Pika tuli hyvin ohjaukseen ja kääntyi mainiosti hypylle. :)

Sokea putkikulma sen sijaan oli unohduksissa ja sitä täytyykin palata taas treenailemaan.
Tehtiin tämän treenin lisäksi myös muutamat keinun pamauttelut. Pika ei hätkähtänyt millään tavalla missään kohtaa, vaikka nostin keinun jo ehkä 30cm irti maasta. Sujuvasti pikkuherra pamautti keinun pään maahan ja meni 2o2o-paikalle. :)

Keinulla naksuttelun jälkeen käveltiin treenihallin poikki valmistautumaan kotiin lähtöön. Matkalla ohitettiin speedbumpilliset hypyt ja Pika tarjosi niiden välistä kulkemista ja irtosi sivusuunnassa ilmiselvästi ajatuksena, että siivekkeiden väliin kannattaa hakeutua kulkemaan, koska siitä saa palkkaa. Ja saikin toki, kun oli noin omatoiminen. Taitava pentu pentunen.



Ei kommentteja: