keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

"Jännittääkö sua?"

Ei ole yksi, kaksi tai kolme ihmistä, jotka ovat tässä lähipäivinä udelleet, että jännittääkö jo. SM-kisoihin on enää 1,5 viikkoa, joten kai se on ihan luonteva kysymys.

Ei. Minua ei jännitä.

Syy ei ole se, että olisin ylimielisesti menossa voittamaan kaikki ja näyttämään maailmalle mistä Tiitiäinen pissii. Syy ei ole sekään, että olisin jo nyt tappiomielialalla, että "ei tästä mitään tuu".

Syy on seuraava:
Tämä on ensimmäinen kerta, kun olen Nokin kanssa (tai ylipäätään minkään koiran kanssa) SM-skaboissa yksilöstarteissa. Tiedän, ettei meillä Nokin kanssa ole minkään valtakunnan mahdollisuuksia pärjätä The Bortsuja vastaan. Niinpä olen tässä laatinut suunnitelman. Tänä vuonna tehdään sellainen tulos kuin nyt tehdään. Yritämme parhaamme ja katsotaan mihin se riittää. Ensi vuonna sitten paineita on enemmän, koska tarkoitus olisi lähteä parantamaan tämän vuoden suoritusta. Ja sitä seuraavana tietenkin taas tehdä kahta edellisvuotta parempi suoritus. Ja sitten, kun jossain vaiheessa koittavat Nokin vihoviimeiset SM-kisat ennen eläköitymistä, tehdään uramme paras suoritus ja ollaan vaikka finaalissa paras epäbortsukoirakko. ;) Nousujohteisesti siis, joten tämä kesä otetaan aloituspisteen asettamisen kannalta.

Simple as that. 

Kivaa päästä kisaamaan SM-kisoihin ihan jo kisafiiliksen takia. Jengiä on ihan hulvattoman paljon ja kaikki ovat saman asian äärellä: ottamassa mittaa itsestään - ja monet mittelemässä myös muita vastaan. Erityisen mukavaa on päästä myös oman seuran maksijoukkueen ankkuriksi. :)

Jännitys varmasti kohoaa viimeistään siinä vaiheessa, kun astellaan rataantutustumiseen. Ja hyvä niin. Tietty jännitys kuulunee asiaan kuitenkin omalla tavallaan. :)

Ei kommentteja: