torstai 13. kesäkuuta 2013

Pikachu Niinulassa

Tänään treenattiin Pikan kanssa peruskäännöstä, pakkovalssia ja layerointia (!!!). Pika kokoaa itsensä ja kääntyy peruskäännöksessä (2 ylintä kuvaa) ihan hyvin, kunhan en jää itse munimaan ja tuijottelemaan mutta toisaalta muistan kuitenkin ohjata kunnolla hypylle. Hypyn lukitsemisen tunnistaminen vaatii minulta vielä opettelua ja Pikalta tietysti myös.



Harjoiteltiin myös layerointia. Kuvasta poiketen puomin ylös- ja alasmenot oli otettu pois, joten pennuilla ei ollut "vaarana" juosta nelosputken ohi puomille. Täysin minut yllättäen Pika teki puomin layeroinnin joka kerralla oikein. Olin todellakin hämmästynyt. :) Ainoa haasteen paikka treenissä oli, että toisaalta piti malttaa ohjata kolmosputkeen mutta samaan aikaan ei saisi jäädä hetkeksikään ihastelemaan putkeen juoksevaa pentua vaan pitäisi päästä lähtemään pakkovalssaukseen putkelle 4. Kertaalleen lähdin liian nopeasti kolmosputkelta liikkeelle, jolloin Pika ei ehtinyt lukita putken suuta, vaan kääntyi perääni. Mutta kaiken kaikkiaan mielestäni erittäin haastava treeni sujui älyttömän mainiosti. :)

Taitava pentu. :) Treenien jälkeen takakontissa oli kuoleman hiljaista. Ilmeisesti treenit imaisivat kakarasta mehut. ;)

Ei kommentteja: