maanantai 17. kesäkuuta 2013

pikan vuoro

Nokin kausi on saatu SM-kisojen osalta päätökseen, joten nyt on aikaa keskittyä myös Pikan kanssa tekemiseen. Yhteistyön hioutuminen vaatii toistoja, mutta kyllähän sitä jo nyt huomaa, miten paljon helpompaa yhdessä tekeminen on, kun itsellä on käsitys siitä mitä on tekemässä ja opettamassa.

Lievä SM-kisojen jälkeinen tyhjiö ja "tästä se taas lähtee" -fiiliksen löytäisen vaikeus ylitettiin, kun ajeltiin Katjan ja Arpan seuraksi Ojankoon.

Pikan ohjelmassa oli tänään peruskäännöstreeniä ja päällejuoksuja. Herra Räyhäpetteri olikin varsin taitava pentu ja etenkin päällejuoksut toimivat todella vaivattomasti. Peruskäännöskin toimii toiseen suuntaan, mutta toinen puoli on itselle selvästi kankeampi. Pika kokoaa itsensä lyhyeen ponnistukseen erinomaisesti etenkin yhdessä videopätkässä (0:40 -alkavassa suorituksessa), joten eiköhän sille saada taottua ihan hyvät käännökset ja kokoamiset. :)

Päällejuoksutreeni on Niinulassa tehdystä vaikeutettu versio. Niinulassa tehtiin pelkällä hypyllä ja nyt otin mukaan myös putken tuoman vauhdin. Ei ongelmaa. Pika poimii hypyn todella luotettavasti, vaikka itse olen jo vahvasti hypyn "ohi".Ei kommentteja: