torstai 18. joulukuuta 2014

juoksuA:lla sivulle irtoilemassa

Niinun tämän viikon treeneissä A:lta oli pakko irrota tosi vahvasti sivulle. Ja sehän sitten teki hommasta paljon vaikeampaa. Niinpä tänään mentiin hallille tekemään sivuttaisen irtoamisen treeniä. Se tosin on vähän vaikeaa meidän hallissa toteuttaa, kun halli on niin himputin kapea. Mutta saatiin viriteltyä sen verran irtoamista, että Pika teki myös virheitä, joista pääsi sitten huomauttamaan ja Pika pääsi korjaamaan tekemistään. :)

Tänään osumat oli melkein koko ajan kolmen jalan osumia. Täytyy pohdiskella, tarvitseeko asialle tehdä jotain. Takajalat kuitenkin ponnistavat hyvin vähintään parikymmentä senttiä kontakitrajan alapuolella.. 
Nokin treeneissä meinasi kuolema tulla ihan täysillä jo ekan suorituksen jälkeen. Asiassa tekemistä varmaan oli sillä faktalla, että koko treeneihin lähtö oli vähän epävarmaa, kun päätä särki ja vihloi jo Pikan juoksuA-treenin aikana (..jonne juoksin suoraan töistä, kuten videon vaatetuksesta varmaan huomaa). Buranan voimin kurvattiin kuitenkin Nokin kanssa Vuokkosille, mutta ei se tekeminen missään vaiheessa tuntunut helpolta tai vaivattomalta, vaan ennemminkin puhtaalta selviytymiskamppailulta. :D

Hauskaa oli silti. Erityisesti mieltä lämmitti Nokin hakeutuminen kepeille yhdellä suorituksista (näkyy videossakin) sekä tosi ripeä puomi - ja nauraa hihitytti se, että Noki karkasi A:lta palkkapallon perään! Ylikiltti Tiitiäinen kuitenkin jätti palkkapallon hakematta, koska "HÄN on vihainen! HÄN huomasi, että mokasin. MY MISTAKE! RÄYH!"


Ei kommentteja: