sunnuntai 7. joulukuuta 2014

Pikkarin kanssa rön rön

Mentiin tänään JAU:n hypärille. Olipas varsin hauskaa! :) Käytiin lämppäesteillä tekemässä kepit pariin kertaan, kun ajattelin, että niitä on tehty viime aikoina kovin vähän. Sujuivat lämppäalueella tosi hyvin ja Pikkari nakutti kepit ihan aksakoirana. :D

...mutta kuinka ollakaan, kisaradalla sisäänmeno sitten meni mönkään, enkä minä ainakaan auttanut kääntämällä rintamaani liian aikaisin keppien sisäänmenosta pois. Päästiin kuitenkin näppärästi jatkamaan matkaa. Keppien jälkeen alkoikin koko kentän kiertänyt "loppusuora". Ajattelin, että jään kuin nalli kalliolle viimeisten kolmen hypyn aikana, joten rataantutustumisessa suunnittelin linjani niin, että jään aika kauas viimeisen putken suusta. Mutta sitä en rataantutustumisessa ajatellut, että jättäisin koko pihkanan putken ohjaamatta. ;) No, jätin. Mikään ei ohjannut Pikaa putkelle, joten se ryntäsi perääni. Loppusuoralla Pika pisteli nätisti ohitseni ja jatkoi maalihypylle asti.

Saataisiinpa pian A kuntoon, että päästäisiin myös aksaradoille. Oli tosi hauskaa kisata karjuvaisen karvanapan kanssa. Pikkari on alkanut tulla putkilta _paljon_ aikaisempaa paremmin ohjaukseen. Radan alku nimittäin vähän jännitti: kaartaako Pika pituudesta ohi, jos kaartaa pitkälle putkesta. Ei kaartanut, vaan tuli varsin nätisti. Lisäksi irtosi keppien jälkeen muurille tosi näppärästi.


Ei kommentteja: