perjantai 12. joulukuuta 2014

KOVAA! KOVAA!
Käytiin taas juoksentelemassa A:ta. (Oikeasti erityisesti siitä syystä, että ulkona tuli räntää ja vettä, eikä kiinnostanut lähteä koirien kanssa metsään. Niinpä käytiin lyhyt lämppäpissalenkki ja sen jälkeen päästin koirat halliin lämmittelemään itse itseään. Kätevää!)

Ollaan nyt tehty A:ta Iinan ja Niinun treeneissä osana rataa ja sen lisäksi näitä omatoimisia treenejä. Ja tänään ekaa kertaa tuli fiilis, että Pika tekee jotenkin eri tavalla. Rennommin. Jes! :) Pikkari osui joka suorituksella - tosin kaksi toistoa oli vähän ylileiskautuksia, joissa takajalat eivät osallistuneet huipun ylittämisen jälkeen tulevaan laukkaan ollenkaan. Mutta osui siitä huolimatta ja tekeminen oli jotenkin tosi vaivatonta.

Alastuloilla ylipäätään on tapahtunut joku suuremman luokan muutos, jonka tänään huomasin vasta videolta. Pika ei kääntänyt katsettaan minua kohti _YHTÄÄN_ :O Ohhoh! Ja minä juoksin vielä sillä itselleni vaikeammalla puolella. (Ja jotain varmasti kertoo myös se, että jouduin oikein miettimällä miettimään hallilla, että kumpikos se ärsyttävämpi puoli olikaan! Wohoo!)


Ei kommentteja: