keskiviikko 8. heinäkuuta 2015

(: JeeJee :)

Tänään käytiin mustavalkoisten kanssa moikkaamassa Indiä ja Hippiä Ojangossa. Ihan näin heti kärkeen on pakko sanoa, että Iikka on ehkä koomisin ja vilkkain otus mitä maa päällään kantaa. Se on aivan mahtava. :D Sen jalat osuvat maahan varmaankin korkeintaan yhtä paljon mitä ne ovat irti maasta. Ja sen päässä surraa niin, että jos se ei joskus aikanaan kuole aivojen sulamiseen tai suoranaiseen ja massiiviseen aivoräjähdykseen, niin jo on kumma.

Pika pääsi treenaamaan puomia jälleen kerran. Kesän tavoitteena on saada puomiin lisää vauhtia - ja vauhtia onkin jo tullut tosi mukavasti. Kisoissa vauhti ei vielä oikein näy, mutta ollaankin ehditty treenaamaan vasta niin muutamia toistoja, että kisoihin taito siirtynee ajan kanssa. Pikkari on juustopoika ja se on jääkaapilla kyttäämässä aina, kun juustopaketti avataan. Niinpä Pikkaria odottelee nykyään puomin 2o2o-paikalla juustopala ja vapautuksesta nenän eteen lentää ontto pallo, jonka sisällä on juustoa! Nom nom. Say CHEESE! Eikä Pika enää tällä hetkellä treeneissä tarvitse tietoa siitä, onko puomin alastulolla juustoa vai ei, se pinkoo puomin joka tapauksessa loppuun asti pitkillä laukka-askelilla. Jee. :) En tosin ole vielä teettänyt puomia osana rataa tämän projektin aikana, eli ollaan lähinnä tehty muutaman esteen kautta lähestyminen puomille ja pallopalkka on tullut heti puomin jälkeen. Vähitellen täytyy siirtää pallopalkkaa puomin jälkeen tulevien esteiden perään heitettäväksi.

Luottopoika puolestaan teki jälleen niin kuin se aina tekee. Luotettavaa työtä. Kisojen jäljiltä kiinnosti kovasti, millaista A:ta Noki treeneissä tarjoaa. JuoksuA:tahan se sitten tietenkin tarjosi. :) Oikeilla laukoilla ja hyvillä osumilla. Tein huvikseni - ja Nokia haastaakseni - myös kokeilun, jossa jätin Nokin melkoisen vinossa linjassa A:n edessä olevan hypyn taakse. Nokin piti hakea siis kohtalaisen itsenäisesti A ja sen jälkeen nakuttaa edessä olevat kepit. Marssin itse keppien puoliväliin asti ottamaan Nokia vastaan. Vapautuskäsky, askel kohti A:n "ponnistuspaikkaa" ja sitten vaan käsky "KEPIKEPI". Ei ongelmaa. Pika olisi varmastikin tullut A:n ohi - eikä ainakaan olisi _vielä_ osannut nakuttaa keppejä raivolla loppuun asti, jos minä olisin seissyt samalla tavalla samassa kohdassa paikallani niin kuin Nokin kanssa tein. Mutta onhan tässä aikaa opettaa. :)

Iikka rämäytteli keinua ja kirkui ja kimitti ja sinkoili ja pomppi - ja räjäytti melkein renkaan palasiksi. :D Hippi nakutti rataa mummelin kokemuksella. Ja Kola keskittyi jodlaamaan autossa. Treenien jälkeen koko lauma pääsi pulahtamaan Jakomäen lätäköihin.

Kyllä nyt kelpaa nukkua päiväunet. :)

Loppuun vielä video eiliseltä, kun Ronja-mummi innostui riehaamaan Pikan kanssa. (Ja allekirjoittanut innostui koeajamaan videonkäsittelyohjelman ominaisuuksia.)

Ei kommentteja: