lauantai 17. marraskuuta 2012

Pika vai Pick-up?

Olen ihan myyty, edelleen. :) :)

Yöllä en saanut juurikaan nukuttua. Mutta syy ei suoranaisesti ollut Pikassa. Koirakuume tuli ilmeisesti pentupaketin mukana jälkitoimituksen omaisesti, tosin kevyempänä "koiraflunssa"-versiona. Niiskuttamiseen meni siis koko yö allekirjoittaneelta. Lisäksi heräilin aika ajoin kuuntelemaan, että "se on varmaan kuollut, kun on noin hiljaa". Siinä puolivalveilla sitten järkeilin kuitenkin niin, että jos se on kuollut, niin ei sitä auta alkaa nyt selvittelemään ja jos se ei ole kuollut, se nukkuu. ;)

Puoli seitsemän aikaan Pika sanoi "IIP", ja olin jo pyörinyt ihan tarpeeksi hereillä, joten kiskaistiin kuteet niskaan ja mentiin ulos. Yön aikana ei ollut ilmestynyt lätäkön lätäkköä lattialle! :O Pissat ja kakat on siis tähän mennessä tehty ulos 100 prosenttisesti. Wau. 

Lenkin jälkeen mentiin jatkamaan unia. Noki pääsi makkariin koiraportin taakse Pikan kanssa ja Kola jäi olohuoneeseen hermolepoilemaan. Jossain kohtaa aamu-unia havahduin siihen, että Nokikin pisti Pikalle rajoja. Ilmeisesti kääpiö teki jotain röyhkeää, sillä Nokista irtosi hiljainen mur. Pika reagoi todella hienosti isojen poikien rajojen asettamisiin. Se pysähtyy välittömästi, mutta ei peruuta, korkeintaan vaihtaa suuntaa. Häntä ei laske alas eikä elekielessä mikään viittaa pelkoon tai ahdistukseen. Se kunnioittaa poikien kieltoja, mutta ei pelkää niitä - vaikka Kola onkin antanut kiellon kaksi kertaa melkoisen nupit-kaakkoon -henkisellä volyymillä. :D (Kolan kunniaksi on sanottava, että se tosiaan käyttää vain ääntä. Se ei ole edes runtannut pentua, vaan tyytynyt vain karjahtamaan.:)

Lenkillä joutuu katselemaan ympäristöä ihan uusin silmin. Kuljemme kallioilla pentuvinkkelistä katseltuna aika rouheaa reittiä. Lisäksi on rappusia, ritilikköjä ja kaikenmoisia esteitä. Pika (/Pick-up) on onneksi vielä sen verran kevyt, että nostelemista jaksaa tehdä.

Sisätiloissa Kola on edelleen sitä mieltä, että "tää on niin nähty, palaa sinne mistä tulit". Ja Noki mököttää sohvan nurkassa kuulolaite OFF-asennossa. Mutta lenkillä Pika on jo päässyt antamaan Nokille korvasuudelmia ja nuuskimaan Kolaa.

Kuinka Kola voikin saada otsansa noin synkäksi? :D Vitutus purskahtelee videossa.
Pikku-Pikatchu on sulattanut sydämeni ja Kolankin jäämurikka rinnassa liukenee lätäköksi takuulla ennemmin tai myöhemmin. ;) (Noki sulaa Kolan oheistuotteena, näin väittäisin.)2 kommenttia:

Jaana kirjoitti...

Voi Kola XD
-ÖriÖri, se liikkuu.
-Öriöri, se rapsuttelee.
-Öriöri, miksei kukaan vie sitä pois.

Onnea uudesta pentusesta!

Nuutuksen Toffee kirjoitti...

Voi vitsi jätkillä on oma läppäri!

Mä muuten niin ymmärrän Kolaa ja Nokia - pennut on äRRsyttäviä!