tiistai 26. kesäkuuta 2012

Kolan kisatauko päättyi

Helmikuun jälkeen ollaan treenattu erityisesti keppejä ja ylipäätään kisanomaisen suorituksen tekemistä. Ja tietysti haettu yhteistä säveltä.

Ja täytyy sanoa, että yhteistä säveltä on todellakin alettu myös löytää. :) Enhän minä vieläkään osaa ennakoida radan Kolalle haastavia ja helppoja paikkoja lähellekään yhtä hyvin kuin Nokin kanssa, mutta sentään pystyn jo ohjaamaan pitkiäkin pätkiä Kolaa ihan sujuvasti.

Tänään Ojangossa saatiin kahdelta radalta kummaltakin kymppi ja -9,8 sekuntia ja -4 sekuntia. Ekalla radalla Kola teki lentokeinun (mutta eipä tehnyt enää uudestaan, kun kisojen jälkeen testasin radan alkua uudelleen :) ja pudotti riman. Toisella radalla takaaleikkaus ei sujunut (ja se meneekin treenattavaksi, kun on Kolalle vielä aika vieras ohjaus), joten siitä tuli kielto, ja sen lisäksi kepeillä luotin liikaa siihen, että Kola osaa hakea kepit, vaikken mene auttamaan. Vauhtiakin oli kovasti paljon keppejä lähestyttäessä.

Mutta kontaktit sujuivat MAINIOSTI, Kolan tekemisen meininkin oli kerrassaan upeaa, Kolan kuppi ei kipsahtanut nurin, vaikka tehtiinkin virheitä radalla ja rimojakin putosi vain yksi. Hyvä Komppunen! :)

1 kommentti:

Mäijy kirjoitti...

Onpa hieno Kola!