maanantai 25. kesäkuuta 2012

omatoimitreeniä

Käytiin Maijan, Nemin ja Mökön kanssa piiiitkästä aikaa treenailemassa.

Tämän päivän juttu olivat erikoishypyt, kepit ja kontaktit.

Tehtiin okseri-rengas-muuri -hyppy-yhdistelmää Nokin kanssa niin, että ensin hypyt olivat suorassa linjassa ja lähetin Nokin itse sarjaa tekemään. Sen jälkeen vaikeutin vähä vähältä siirtämällä rengasta vaikeampaan linjaan ja vaikka rengas lopulta oli niin, että Noki todellakin joutui ihan itse hakemaan renkaan ja muurin, niin kerta toisensa jälkeen Noki teki hyppysarjan lähettämällä hienosti ja itsenäisesti. Ainoastaan niillä kerroilla, kun menin kutsumaan kolmen hypyn taakse Nokia, meni renkaalle ponnistaminen ensin pieleen ja seuraavalla suorituksella muurista putosi palikka. Noki kuitenkin korjasi suorituksensa ja lopulta homma sujui myös kutsuttuna. :)

Kolakin suoriutui samasta sarjasta yllättävän mainiosti, ei nimittäin olla okseria tehty varmaan vuosiin - eikä sen puoleen yhdistelty erikoishyppyjä kyseisellä tavalla kai koskaan aiemmin.

Kepit sujuvat Kolalta jo tosi mainiosti. Ainoastaan kepeille jarruttaminen oli vähän hakusessa. Ei oikein voi ryysätä täysillä ensimmäiseen väliin, jos haluaa osua vielä toiseenkin väliin.. :D Kontakteillakin Kola alkaa olla lähes yhtä luotettava kuin Noki!

Huomenna Kola pääsee kokeilemaan kisahermojensa kestävyyttä Ojangossa kahden startin verran. Ylihuomenna Noki menee näillä näkymin yhteen starttiin Purinalle ja torstaina kahteen starttiin Ojankoon. Maanantaina lienee taas Kolan vuoro Purinalla ja viikko siitä jälleen Nokin vuoro purinoida. :)

Ei kommentteja: