keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Miia Komppusen kartturina

Kolalle ei ole niin justiinsa, että kuka siellä agilitykentällä kartturin paikalla juoksee. Kolaa ovat koeajaneet ainakin Annina, Anu ja Miia. Ja Kolalle tosiaan näyttäisi olevan aivan se ja sama, kuka ohjeita antaa - kunhan joku niitä etenemiskäskyjä ilmoille karjuu. :)

Tiistaina Kola sai Jenna Caloanderin treeneissä kartturikseen Miian. Odotin treenejä innosta puhkuen, koska en koskaan aiemmin ole päässyt seuraamaan sivusta Kolan kokopitkiä kunnon ohjattuja treenejä. Ja kyllähän sitä kannattikin innokkaasti odottaa. Treenien sivusta seuraaminen oli viihdyttävää ja sydäntä sykähdyttävää katsottavaa. Kola otti treenistä ihan kaiken irti - ja lisäksi pääsi kokeilemaan sellaisia ohjausjuttuja, joita en ikimaailmassa itse olisi lähtenyt kokeilemaan. En olisi ensinnäkään uskonut itse osaavani ohjata Kolaa poispäinkäännökseen(?) ja toisekseen luottanut siihen, että Kolalla olisi kyseisestä ohjauskuviosta mitään käsitystä.

Lisäksi oli mahtavaa huomata, että se ei ollut vain joku hetkellinen illuusio, kun viime viikolla ehdin tehdä Kolan kanssa persjätön. Miia toisti saman ohjauskuvion eilisissä treeneissä useampaan kertaan onnistuneesti! :) Mukavaa, että Kola pääsi treenaamaan persjättöä uudelleen.

Kola oli treenien loppupuolella niin poikki, että makaili pallon kanssa sivummalla. Se ei missään kohtaa kuitenkaan kai edes harkinnut kentältä minun luokseni tassuttelemista. Ja mitäpä järkeä minun luokseni olisi ollut tassutellakaan - enhän minä ollut agilitykentällä, vaan Miia. ;) Ystävällismielisesti Kola kuitenkin muutaman kerran kääntyi katsomaan minua, joten ehkä en kadonnut täysin sen aivoista.

Hauska huomio oli, että Kola ei ole oikein missään määrin tottunut syömään nameja treenien aikana. Videolla Miia tuuppaa jossain kohtaa lähtöön istuttaessa Kolan nenän eteen peuranamin ja Kolalla kestää hetken tajuta, että tässä pitäisi ruveta syömään. Kohteliaasti se kuitenkin syö namin, mutta ilmiselvää on, ettei Kolalle oikein aukene, miksi kesken treenien pitää alkaa lounastaa. ;D

Kolan ja Nokin alkukesäkisakalenterin alustava pohdinta:
NOKI la 16.6.2012 SM-kisat
KOLA ti 26.6.2012 HSKH
NOKI ke 27.6.2012 HAU
KOLA ma 2.7.2012 HAU
NOKI ma 9.7.2012 HAU
NOKI ja KOLA su 15.7.2012 Kookoo99

Ei kommentteja: