perjantai 8. kesäkuuta 2012

torstain treenit

Torstaisin treenaamaan pääsee ensin Noki ja melkein heti perään on Kolan treenit. Oma jaksaminen on vähän koetuksella, mutta sitkeästi vaan. ;)

Nokin treeneissä radan alku oli aivan liian vaikea hallittavaksi pelkällä vekillä ja olkapääkäännöllä, joten siihen en saanut missään vaiheessa oikein mitään otetta. Olisi pitänyt tehdä joku ihan muu ohjaus. Ensi kerralla sitten tajuan ryhtyä protestoimaan uudelleen ja uudelleen pieleen menevää ohjausta ja pyrin kokeilemaan jotain muuta. Kiva huomata, että olen oppinut tekemään ennakoivaa valssia niin, että Noki osaa koota itsensä ja kääntyä ilman, että käännös valuu aivan jumalattomaksi. :)Kolan treeneissä puolestaan tehtiin hieman mukailtuna viikko sitten oman seuran kisoissa ollutta kolmosten hypäriä. Ennakko-oletukset olivat jokseenkin pessimistisiä ja ensimmäinen suoritus olikin sellainen, ettei sitä videota voi julkistaa. Mutta Anninan opastuksella saatiin lopulta tehtyä pidempiäkin pätkiä ihan mukavasti - jos vaikka täysin nollarataa ei taidettu kertaakaan tehdä. Mutta joka tapauksessa: Kola ja kolmosten hypäri JA minulle ei jäänyt lainkaan epätoivoinen olo! Wau.

Ja hienoa oli, että kameran takana seissyt Anna onnistui tallentamaan myös sen treenien viimeisen suorituksen, jota ennen olin Anninalle vannonut ja vakuuttanut olevani sipsuttamatta takaperin valssissa. Pidin lupaukseni ja omaan silmääni tuo valssi näyttää siltä, että siinä on kolme askelta ja ne vievät ohjausta eteenpäin! Ja se lienee valssin idea noin pääpiirteissään. :)

Ei kommentteja: