keskiviikko 14. lokakuuta 2015

irtoilemassa

Koska en pysty juoksemaan, ja rivakka kävelykin on vielä hakusessa, treenattiin eilen Pikan kanssa sitä, mitä ei ehkä välttämättä kyllä koko saikkuni ajan vahvisteta. Irroteltiin. Ja sehän Pikalta kyllä sujuu.. :D Jopa siinä määrin, että tälläistä treeniä ei kovin montaa kertaa peräjälkeen viitsi tehdä. Pakko tehdä välissä (paljon) jotain sellaista, missä täytyy tulla ohjaukseen.

Ensin Tea juoksi Pikkarin kanssa putki-serpentiinipätkän. Pika lähti Tean mukaan vammalaukkaillen, eikä selvästi alussa ihan tajunnut, mikä on jutun juonikuvio. Se kyllä sinkoutui putkesta serpentiiniin hyvällä vetävällä laukalla, mutta ennen putkea se pomppi pentuvammalaukkaa. Vitsin apina. :D Serpentiini sujui niin näppärästi, että halusin itsekin testata. Lähetin Pikan kaukaa U-putkeen ja sitten lähdin kävelemaan serpentiinihyppyjen vierellä. Pika irtosi putkeen ja pisteli tukka hulmuten serpentiinihypyt minua kohti - ja ohi minusta.

Tehtiin myös vähän pidempää irtoilupätkää. Kutsuin kakkosen läheltä ja käskytin heti putkeen. Sen jälkeen vastaanotin Pikan valssilla renkana jälkeen ja lähetin putkeen. WROOM. Oli tosi hauskaa päästää Pika pitkästä pitkästä aikaa juoksemaan pitkää suoraa lujaa.

Irtoilun lisäksi treenattiin puomia. Pika tulee puomia ainakin tällä hetkellä tosi hyvällä pitkällä laukalla alastulolle asti. Alastulolla se jarruttaa vähän turhan ajoissa, mutta yritetään saada siihenkin vähän lisää vauhtia. Lisäksi treeniä vaatii se, että kun on tultu 2o2o-paikalle, niin siitä ei vapauduta omavaltaisesti etupalkalle. :)

Ei kommentteja: