sunnuntai 18. lokakuuta 2015

kovaakovaa! ..ja melkein liian kovaa.

Käytiin hallilla tekemässä muutamat juoksuA-treenit. Tea etupalkkasi, mutta Nokin suoriksia ei paljon palkkaamaan päästy, kun Nokilla on A:lle kehittynyt niin vahvasti ajatus siitä, että mennään täysillä. Ja nyt, kun A on madallettu, Nokin täyteen vauhtiin kiihtyvä suoritus ei vaan mahdollista kahta laukkaa alastulolle. Nostettiin lopulta A täyteen korkeuteen - ja sitten osumat olivatkin nättejä. Testasin myös ihan mielenkiinnosta tehdä pari pysäytysA:ta, ja sinnehän se kultamussu pysähtyi. Miksipä ei pystähtyisi, kun kerran käsketään pysähtyä.. :)

Pika teki tosi hienoa madallettua A:ta. Se tuli huipun yli mageesti pää alhaalla. Tästä eteenpäin treenataan A:ta pääosin vain niin, että A:n alla on putki, sillä Pika on tehnyt loikkia eniten silloin, kun se alla olevan putken takia tietää, että minä irtoan sivusuunnassa.

Siinä A-treeniä tehdessä jalka tuntui niin normaalilta, että meinasin unohtaa koko jalan, kun keskityin vahvasti koiriin. Niinpä tajusin vasta viimehetkellä, kun kroppa nojautui eteen ja valmistautui vaihtamaan juoksuksi. Ehdin onneksi jarruttaa ennen kuin painopiste oli niin edessä, että juoksuaskelten kokeileminen olisi ollut väistämätöntä, halusin tai en. Jäi kuitenkin tosi hyvä mieli siitä, että jalka oli selvästikin aivojen ydinjatkeen mielestä käyttökelpoinen, kun keskittymisen siirryttyä koiriin kroppa meinasi lähteä juoksentelemaan. :D

Ei kommentteja: