lauantai 3. lokakuuta 2015

olet ajatuksissani.

Herään. Nostan jalat sängyn laidan yli ja lasken jalkapohjat vasten lattiaa. Ajattelen sinua heti silmät avatessa ja erityisesti silloin, kun nostan takapuolen sängystä.

Kävelen aamutoimille vessaan. Ajattelen sinua koko ajan. Jokaisella askelella.

Ruokin koirat. Ajattelen sinua ja tulevaa työpäivää.

Lenkitän koirat. Jokaisella askelella ajattelen juuri sinua. Ihan jokaisella askelella. Askelten välillä mietin alamäkeä. Alamäet ovat pahimpia. Ylämäet ovat parhaita. Sitten mietin taas sinua ja sitä, että aamulenkin loppu on ylämäkeä. Huh.

Ajan töihin. Kytkintä painaessani ajattelen sinua.

Työpaikan parkkipaikalla olet jälleen ajatuksissani. Istumisen jälkeen on siirryttävä opehuoneeseen, joten siinä sinä taas olet.

Työpaikan pukuhuoneessa ajattelen sinua, kun vaihdan kenkiä.

Työpäivän aikana ajattelen sinua aina, kun olen opehuoneessa, hissiä odottamassa, hississä, luokkaan siirtymässä, ruokalaan lähtiessä, siirtyessä toiseen rakennukseen, kopioita hakiessa, askartelutarvikkeita etsiessä..

Ajattelen sinua vain vähän, kun olen luokassa. En ehdi istua tai ajatella sinua, vaan kaikki huomio menee oppilaisiin. Ja hyvä niin. Ajattelen sinua luokassa lähinnä iltapäivisin, kun yritän muistaa ja ehtiä istua edes välillä, sillä sinä muistutat olemassaolostasi, jos unohdan sinut liian pitkäksi ajaksi. En kuitenkaan ehdi istua montaakaan minuuttia, joten palaat mieleen ja poistut mielestä iltapäivätuntien ajan kiihtyvällä tahdilla.

Työpäivän jälkeen istun autoon. Ajattelen sinua ja sitä, mitä tykkäät koirien ulkoiluttamisesta.

Koiria ulkoiluttaessa ajattelen sinua jälleen joka askelella. Ihan jokaisella. Lenkiltä palatessa ajattelen sinua ja kylmäpussia.

Sohvalla istuessa olet jälleen ajatuksissani. Välillä istun lattialla tai kuntopyörän selässä ja keskityn intensiivisesti ajattelemaan sinua ja jumppaamista.

Nukkumaan käydessä ajattelen, kummalla kyljellä sinä mieluummin nukut juuri tällä hetkellä. Entä hetken kuluttua?

Yöllä herään miettimään sinua, muutamia kertoja.

Sitten on taas aamu. Lasken jalat sängystä. Jalkapohjat osuvat lattiaan. Mietin, mitä sinulle tällä hetkellä kuuluu. Uusi päivä alkaa.

Olen aika väsynyt ajattelemaan sinua.

Ei kommentteja: