tiistai 27. lokakuuta 2015

vitsikäs napero

On tuo lauman juniori vaan koominen napero. Se on kaikesta niin kauhean vakavan raivoisan iloinen. :D Käytiin tänään Racinelilla treenaamassa. Pika Napero teki puomia ja keppejä. Puomilla on hyvä vauhti ja Pika pysyy, vaikka heitän pallon sen eteen. Pika räyhäsi ja irtosi ilman minun liikeapuani putkeen niin kaukaa, että sinä aikana, kun Pika kävi suorittamassa U-putken ja sinkoutui siitä puomille, minä ehdin kävellä puomin alastulolle asti. Siis varmaankin 10-12 metrin päästä putkesta.

Kepeillä umpikulma sujui aivan erinomaisesti kahden suoran hypyn takaa kovalla vauhdilla lähestyttynä. Avokulma sitä vastoin oli haastavampi ja Pikkari keskitti aivan todella liian paljon energiaa minulle räyhäämiseen. Talven tavoitteena on harjoitella kepeille irtoaminen kuntoon. :) Ja tietysti puomi ja A ovat myös jatkuvan treenin kohteena.

Nokin kanssa tehtiin A:ta. En muistanut ottaa boksia mukaan, joten tehtiin sitten ilman sitä. Ja hyvinhän se sujui. Ei tullut ainoaakaan loikkaa. Minä kun en pysty lisäämään ohjaajan liikkeen tuomaa häiriötä A-treeniin, niin Tea juoksi Malvan treenien ohessa Nokin kanssa muutaman kerran A:n. Noki oli sen verran hämmästynyt, että tarjosi lähestulkoon pysäytysA:ta. Eiköhän siitä A:sta kuitenkin hyvä taas tule. :)

Ei kommentteja: